Prijava

Sad gledam neku emisiju o narkomaniji na national geographic, neki Portorikanac priča kako se radi ksilozinom, to je sredstvo za smirivanje konja, i na ulici ga zovu "anestezija", a radi ih kao hors, samo što ovo ima nuspojavu mesečarenja, haha, i ide baja po ulici ne zna za sebe, spava stojeći bukvalno i prosi. Naopako.

Do malopre bila neka kurva na kreku, kaže vene su joj toliko propale da se bola u žilu kenjaru na čelu i u neku venu pored oka.

I neki brat koji je bez pola glave ostao u ratu, spasili ga, i sad mora da duva nonstop, ono kao medicinska marihuana. Dobra emisija!

Хахаха Питер се пуца у вену па запјева и заигра

Ukvarila se džidža jbt svaki put kad varim ovaj prastari štek dobijem proliv. Da li se i vama dešavalo?

deku, uzmi čokolade za kuvanje.

Deky, bez zajebancije isti recept protiv proliva i za to tvoje: Kašika kafe u sok od 1 limuna. Popij i onda će biti bolje.
EDIT: Kafena Kašika Kafe

Nemam kafenu imam samo srebrnu kašiku
http://i.imgur.com/PeR8WeF.gif

Meni se dešavalo samo da osećam buđ, pa kako vutra da ti izazove proliv, jbt? Ali ima mediteranski narodni recept protiv proliva, uzmeš samo kao nokat kore osušenog nara, skuvaš od njega šolju čaja, i nema proliva. Ozbiljan sam. Ili dva lista dunje, al de ćeš naći dunju sad.

Raskiselše li ti se esidi?

Ma da, gde će naći dva lista dunje sad, ali zato koru osušenog nara svako srpsko domaćinstvo uvek ima u šteku za ovakve situacije. xD

само грање, ракија и гашење исте гемиштом, барем је тако синоћ било.

Droga je lepa samo kad se ceka

Радјард Куплунг
Ma da, gde će naći dva lista dunje sad, ali zato koru osušenog nara svako srpsko domaćinstvo uvek ima u šteku za ovakve situacije. xD

Koliko sam skapirao, čovek je dole negde, nije u Srbiji.

A, sad sam video o kome je reč. Zaista uzgajaju nar tamo.

Bude mi zao nara kada ga prepolovim pa mu ispadne utroba.
Jako tuzno voce

Jednom sam probao džeju i to previše baš mi je loše leglo.
Od tad nisam više uzimao.

ja bih probao marihuanu ali ne znam gde mogu da je kupim...