O drogama

1. Ma ne isplati se da ih jedeš, skupe ove godine, kesica 80 dinara :D

2. maestro ako mislis na acid, mora da bude neko sa tobom dok te radi, najbolje neko iz najuze familije jer dusmanin moze da te gurne pod kola i posle kaze sam si iskocio.kao u lovu sto se desava,,prijatelj,, te upuca i posle kaze da je mislio da si jelen.a nikad ne znas sta ko stvarno misli i ko ti radi o glavi

3. Labokv potrazi strucnu pomoc savetujem najiskrenije

4. kao u lovu sto se desava,,prijatelj,, te upuca i posle kaze da je mislio da si jelen

Zbog ovoga je labokv potreban forumu

5. gamby, vidim ja dobro nego pisem brzo pa se desid a progutam slovo

6. a poznajem jednog oftamologa, znas kako me zove kad me vidi--gde si sokole..

7. I robija svega dve godine, ne nije potreban. To ti zna svako ko je išao u lov/držao pušku u rukama

8. Tako i na forumu, vidim, progutaš par kurčeva na brzaka, a da i ne primetiš

9. I kad te vide, kažu- gde si, debilu.. hahah

10. Pa to sam i planirao da bude 3-4 ljudi tu meni najblizih za svaki slucaj

11. Istalite se za kutiju onda porodicno :D

12. Kafica, džoks i lagano

13. Plus Aleksandar Pavković, nije Tša Tšanović debilčina mali

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.