O drogama

  1. Која доза и како тебе раде?

    Џими ћоманее, одајеш се гудрамааа :)))

  2. Pun sajt ćomana, šta ćeš.

  3. Imao sam problema da razlučim ko sam, kao da sam bio sastavljen od dvesta miliona nekakvih insekata, svaka moja misao bila je kao neki bubotok, a istovremeno je ceo taj insektarijum lebdeo oko neke svetle kugle koja je bila ni u meni ni bilo gde na svetu, ona je kao bila neko postojanje nezavisno od sveta. I onda su se ti putevi pretvarali u nekakve zlatne žice i žilice koje provode svetleće informacije do kugle, a ja sam se strašno bojao da će se zbog mog neprepoznavanja šta koja žica prenosi pokidati žice i ja ću ostati zaglavljen tu negde između sveta i tog postojanja i samog sebe. Kao da sam lupao negde iznutra u svetiljci, kao noćni insekt. Usrao sam se živ, ali sam s vremena na vreme bio svestan da sedim u svojoj sobi. U stvari možda sam sve vreme bio svestan da sedim, ali kao da je bilo moguće i biti u svetiljci i sedeti na krevetu. Kad sam pokušao da se priberem i da mislim kako mogu biti samo na jednom mestu, nešto me je uznelo do neke biblioteke i video sam dve knjige na jednoj polici, u jednoj je pisalo kako sedim, a u drugoj kako letim, i onda mi je neki neljudski užasan bibliotekar rekao da ja nisam ja, ni ono što piše u tim knjigama o meni, da nisam čak ni jedna od tih knjiga, niti obe, nego da sam ja mesto na kojem te knjige stoje, i da istovremeno može da mi se dešava i više stvari, a da treba da sam zadovoljan što tako jeftino prolazim, samo na dva mesta. Na kraju se pretvorilo u niz nekakvih slika i grotesknih transformacija, mešavina slika i misli, totalno rastrzano, i to je trajalo i trajalo, i onda se sve završilo rečju Supermen. Tu sam valjda otišao skroz u kurac, jer sam prethodno bio i pijan. Probudio sam se kao da me stampedo gazio, trebalo mi je nekoliko dana da se skroz oporavim.

    Суреално, јбт. Изгледа да је зајебано бити књижевник и бити сасвим стрејт.

  4. Суреално, јбт. Изгледа да је зајебано бити књижевник и бити сасвим стрејт.

    Aha, a ti to zbog književništva? Onda ok :)

  5. Mislim da ću u budućnosti uzimati dimić ovde, dimić onde. Za te ekstremnije stvari potreban je jači mozak, a ja sam već malo omatorio.

  6. Realno, pretvorilo bi se u Čeda-šizenje.

  7. http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/181887/%E2%80%9EKrokodil%22+preti+i+Srbiji.html
    Прес, зашто читаш ову тему на вукајлији дечко?

  8. Идем да се надундам и да играм ПЕСА. А ви како оћете. Доста музике за данас.

  9. ЈБТ ЈЕЛ РАДЕ НЕШТО ОВИ НОВИНАРИ СЕМ ШТО БЛЕЈЕ НА ФОРУМУ ВУКАЈЛИЈЕ? ПОЈАВИ СЕ СПИКА О КРОДКОДИЛУ И ПОСЛЕ ПАР ДАНА ЕТО У СВИМ НОВИНАМА!

  10. КОЕ СИСЕ НЕВЕРА!

  11. Au koji raspad od droge i to bukvalno.

  12. Никада нисам пробао ни једну психоактивну супстанцу, опијат, ово оно. Не желим, који ће ми курац. Лепо могу да се проведем и после 4 пива :)

  13. Радо иде Џими у наркосе.

  14. Ко је млакоња ?

  15. Onaj koji se ne drogira

  16. нико ко је здрав у глави неће да се дрогира цео живот, то се ради као клинац чисто јер тад као оно мора све да се проба, али зато се то ради да ти не остану последице за касније.. зајебите било какву хемију !! то ћу вам рећи, знам 10 људи који су се сјебали и на спиду и на ксеру на хероину знам само излечене али виђам ове навучене одвратни су ! људи не дркајте се са дрогама узмите мало алкохола неку ракију, зајебите и цигаре и тренирајте ! јеботе колико кењам

  17. Оћеш млакоња од 125 килограма да те провоза кроз град ? Па да видиш да ли се дрогирам или не. Стероиди су мајка! љољољољољо

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.