Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma i ja sam krenuo sa jednim, pa dva, pa tri i onda nam sine ta strašna ideja da završimo stotku i uštedimo kintu, zamrznemo i izlačimo vikendom....
Važi što nismo pojeli sve za nedelju dana....
ako se navučeš sam na rad i prs'o si da jedeš non stop onda si ćao, a ako znaš da ćeš vikendom da se počastiš, nema frke onda, od njih nema krize.
neću gutam onda !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
ako je ta spika onda ću max jedan uvek da završavam za sebe, pa posle i da ti treba NEMAAAAA VIŠEEEEE ĆOMANEEE I LUPAM GLAVOM O STO
brate vidi se da se droziraš, pogle svoju sliku hahahhahahahahhahahahha
Nije to ništa, da vidiš mene sve bi ti bilo jasno lolololol
e al zamisli koji mir i ljubav u svetu kad bi svi fabricki bili na exerima
a kinezi i japanci i turci na spidu i sljakaju svetsku privredu. radna snaga a mi ladimo jaja i volimo se. sex 15 puta dnevno. opalis ortakovu svecu, a njemu do jaja, radi ga xer pa ti jos izadje iz sobe da mozes mirno da jebes. RAJ
Hahahahahahahhaha bilo bi tolerancije na nivou
a amerina i siptarima uvalimo pajdo pa ih onda jebemo dok su u zikri onako s ljubavlju
Malo da okrenemo situaciju za promenu
realno. i onda dodju pakistanci i daju nama i rusima superextra koks i budemo najludji na svetu. hrvate preselimo na neko pusto ostrvo da puše neku brlju od marihuane i nek se vole medjusobno, nas nema potrebe. rumuni i bugari rade eside i ciganišu se
ovi u africi pečurkice neke, pa onda tako blesavi preplivaju okean i kolonizuju j. ameriku a mi pošto smo najluđi sve one južnoamerikanke pređu u srbiju. muškarci im ostanu kao radna snaga crnčugama a mi jebemo !!!
a ovi u australiji nek udišu lepak zato što su neutralci večito
Skandinavci takođe lol
aj malo mašte. šta bi dao ovima na severnom polu ?
BRATE NJIMA RAKIJU DA PEČEMO, MAĆADO IZ SRBIJE DA SE GREJU. NIJE DROGA ZA NJIH KAD SE NI LIFTOM U ŽIVOTU NISU VOZILI
Ajs sigurno ne hahaha
postujem cisto da imam temu u delu gde sam ucestvovao pa da dolazim cesce, a vi nastavite.
PS. Samo ne generalizujte, jer ne mozes sve staviti u jedan kos, mislim na droge...
Da li sa u Bosni na trzistu moze pronaci LSD?
Da li sa u Bosni na trzistu moze pronaci LSD?
moze