O drogama

  1. Nije idiot... On je kreten! Samo da se upisem posto na ovu temu imam svasta nesto da kazem.

  2. аххахаха ПУШИО СЛУЗ

  3. Brate da probam ja da zavijem slinu onda, a?

  4. Размишљао сам летос да пробам семе татуле, али нисам имао муда. Писао сам о тим курцима овде, ултра зајебана ствар.

  5. Pa to i nije mission impossible. Završiš dosta kokaina za overavanje, okreneš telefon i naručiš ribu na pola sata, pospeš je, šmrčeš i umreš, jednostavno... Ako ti je to cilj, možeš to i večeras :)

    ne mogu veceras,ja sam kukavni student.cekam da se negde uvalim na gajbu de ima da se loce.a i prvo treba da mi dojadi sve to.koju godinu aktivno smrkanje,polivanje sampanjcem,pa onda tek... ;)

  6. Jbg, debil ili ne, ima ta žaba
    http://en.wikipedia.org/wiki/Psychoactive_toad

    Svojevremeno, kao klinac od nekih 6 godina, palo mi na pamet da zavijem sušen cvet nekog grma iz dvorišta. Zamotao u papir sveske i zapalio. Hehe, bila je to stvarno smešna gandža. LM, stigao sam da pirnem par puta, pre nego je planulo. Neka nesvestica me fatala posle, verovatnije od dima kao takvog, nego od "supstance".

  7. Размишљао сам летос да пробам семе татуле, али нисам имао муда. Писао сам о тим курцима овде, ултра зајебана ствар.

    Nemoj brate

  8. Kojim kanalima kokain dolazi na naš prostor, koja je glavna ruta preko kojih sve zemalja prođe dok ga neko ne saspe u nosurdu.

  9. Бродовима од Колумбије, кроз Гилбратар Средоземним морем до Албаније или Турске. Ја мислим да је тако.

  10. А можда и авионом прошверцују.

  11. kokoin vazdušnim putem. za kokain ne znam.

  12. koćeš da se drogiraš, moraš da imaš neko osnovno predznanje o delovanju te droze koju planiraš da konzumiraš.
    mislim kažete musketari orasi neki...ne znam kako to deluje, jebeš čitanje i klipove, dok ne vidim lično na nekoj osobi kakav rad ima, ne želim da probam to. a mislim stvarno, da kaem ortacima da konzumiram muškatla orahe, hehehe, pa moja kanabis gerila bi mi dupe pomerila od zajebancije.

  13. Ako ide preko Albanije pa mora proci kroz Bosnu ili Srbiju do Evrope sto znaci da je ovdje čišći od onog u ostatku Evrope.

  14. Прође преко Косова као и хероин који иде из Авганистана преко Турске. Сигурно да га Шипуси крсте шећером и мишомором на Косову, не бих рекао да је квалитетнији на нашем тржишту.

  15. Za razliku od Evrope, kvalitetniji je sigurno. Krsti ga i neki 'Šarić' kad dođe kod njega.

  16. Tatulu izbegavati u sirokom luku.Imao sam ortaka koji je sprzio vijuge tatulom, vise puta smo ga vezivali da ne povredi sebe i druge. Doduse glave mu dosla zutina, overio se pre par godina. A bio je kul tip... Ja kao i vecina moje generacije smo cepali vutru kao klinci i jebem ga, nisam imao neke velike tripove. E onda sam poceo da se ozbiljno bavim klabingom, a gde su klubovi tu je i koks... Interesantno je to da iako sam cepao cetiri dana sedmicno u proseku po 2 grama za noc, nisam imao potrebu da svakodnevno uzimam. I to je tako trajalo pet godina... Ko zna kako bi se sve to zavrsilo da nisam slucajno upoznao sadasnju suprugu i odlucio da batalim. Necete verovati onog trenutka kada sam batalio klabing nisam imao potrebu za drogovanjem. Nisam imao krize, nisam se lecio, bez blokatora, nista.Samo sam se okrenuo porodici. Ne zalim zbog svega, jebai ga bilo mi lepo. Skupa je to zajebancija bila, sprzio sam oko 45000€. Inace od ostalih stvari probao sam skoro sve ali meskalin je prava stvar, drzi te par sati, nema zestokih tripova a uzivancija zagarantovana.

  17. a što lažeš da si probao meskalin?

  18. a za ovih 45000 evra ti tek ne verujem.

  19. hahahah asi slagao za sve pare hahahaha

  20. A ti miSlis da niSam?! To sto ga nema u Srbiji ne znaci da ga nema u LA!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.