O drogama

  1. Kapiram da neko koristi nešto da mu bude bolje i da se opusti, ali da se unakazi i urniše... e, to mi nije jasno. Mogu da skapiram da neko pije efedrin u klabingu, ali lekove za smirenje? Ako lažete nas, nemojte sebe!

  2. Ja kad sam bio mali jednom ukrao od dede nitroglicerin i popio i skakao pa sam eksplodirao.

  3. Ovaj 40 guarana, onaj popio kutiju bensendina. Šuuur. Ajde kad već baronišete, razmislite o količini.

  4. Od droga, par puta uzimo spid, jednom koku, i rekao sam nikad više to jer nema potrebe a i nije mi cilj da divljam. Bobu par puta, nju bih opet nekad, u situacijama kad je baš dobrodošla (neki jak bend, dj i to). Imao sam priliku da se zalijepim ali nisam smio, i sad kad malo zrelije gledam na to, nemam namjeru nikad probati.

    Sad samo pušim travu, skank i kad ima hašiša.

  5. Ove sa bromazepamima treba sve banovati, razlog: krađa babinih tableta.
    Edit: koja pobeda ovo motanje vutre u hašiš :)

  6. Mogu da skapiram da neko pije efedrin u klabingu, ali lekove za smirenje? Ako lažete nas, nemojte sebe!

    Ma rade to deca, probao sam kao klinac par puta, nisam znao kako da se olešim sa što manje para, pa reko ajd. Stvarno, ako mešaš sa alkoholom, obeznani te, ostaju crne rupe, propast. Ima ih i što duvaju bronzu za farbanje peći, kažu da otkida. Ali izgleda da nema više snifera.

  7. Ok, Valdemare, ali nije isto da uništiš se i malo opustiš, napraviš planske rupe u glavi. Kod efedrina i kapiram, širi ti disajne puteve, malo podivljaš, ali s bromazepamom... Ja sam uzeo bromazepam pre par meseci (jedan samo), pošto sam imao problema sa snom i trebao mi ceo dan posle da dođem sebi, a ovaj psiho (kako kaže) celu kutiju, još uz alkohol. Jebem ti život, stvarno nas ima svakakvih!

  8. Popusim tri kutije malbora na dan za petnes minita

  9. Ja vam se bre ovde izjadam, vi me naranite govnima. Pa jebite se.

    Pa ko te hrani govnima? I šta imaš da se jadaš za nešto što si radio svojom sopstenom voljom? Je l' te tukao neko to da radiš? Nije? E šta sad kukaš...

    Popusim tri kutije malbora na dan za petnes minita

    To ti je jedna od gadnijih droga, bataljuj.

  10. Bromazepan je otac, bensedin je majka a leksijum je produkt njihove ljubavi

  11. ја то окачила а пропо баронисања, пошто да ми је неко ово причао да је радио не бих веровала лолол

    Lik je u fazonu ima se, može se :)

  12. Jel probao neko sex pod uticajem malo "laksih" droza, marihuana, hasis, eventualno ekser..? Ajde neka neko podeli iskustava ako oce, i ako ga ima.

  13. Provirone gde si ti vido da sam ja spomenuo alkohol?

    Dakle, ti si za "podizanje" koristio solo supstance koje "spuštaju"? Jebeš mi sve ako ja ovde išta razumem...

  14. Jel probao neko sex pod uticajem malo "laksih" droza, marihuana, hasis

    Meni nije nešto. Pojačaju ti se fizički osećaji, svestan si više toga odjednom, ali ide nekako mehanički. Nije da ubija želju, ali oduzima čar, THC definitivno nije afrodizijak.

  15. imo sam drugara snifera, tamo neke 2000 ili 2001, duvao lepak ili bronzu što reče valdemar.
    imao sam drugara u fazonu ne družimo se više, živ je i šatro zdrav.e sad, jednom završio on zaštitu za auto neku, dal ukro nem pojma, ne sećam se. i tera me da probam.
    ae ću probam rekoh, nije ni lepak ni bronza, kapiram da neće da bude neki prejeban rad, a tad sam radio travu uglavnom, jebiga, srednja škola, zajebancija. eeeeee, kako sam se zajebao...e sad, nije uticalo nešto previše na psihu, u fazonu uradio sam se ne znam de teram otišo sam na merkur trip. ne, nego me vrtelo u glavi ko na ringišpilu kad zatvoriš oči i teralo me na bljuv konstantno. kad je prestala vrteška u glavi i osećaj bljuva, počeo sam da kontam gledam na svet ptavim očima, s tim što se to manifestovalo meni da sam sve video NEBO PLAVE BOJE, fora kao dres Lacija, samo nijanse nebo plavog, ma užas jebeni. a noć je, kapiram crno sve, a meni nebo nežno plavo. čak šćta više, moguće da sam video bolje po mraku nem pojma, svaki kamen sam mogao da spazim, ma sve, smejanje. došo sam kući, sipam vodu u čašu, voda plave boje. bilo mi frka da li je voda možda zatrovana ili tako nešto pa je nisam ni pio, otišao u svoj plavi krevet žedan i jedva čekao sutrašnji plavi dan. pusilo me kad sam se probudio fla bogu, ali mi je sve svaki miris koji sma osetio u narednih par dana mirisao na hemiju, i voda i hrana i malicija zelena jebena, sve. loš trip bio inače. ne preporučujem.

  16. Ti lepkovi i lakovi veoma lako i u kratkom roku čoveka oslobode mozga u potpunosti. Gledao sam lično, budale.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.