O drogama

  1. a na esidu joj oci izlaze u vidu papaka

  2. vau, kako ste vi ljudi zanimljivi i urbani. jel mogu i ja s vama?

  3. koliko ulice imas u sebi?

  4. živim kod konja. a te droge to, jel tačno da ono kad uzmeš samo malo, onda ništa, bude ti stvarnodobro, ha? onako baš do jaja? mislim, ne bude ti loše, ono kao da povraćaš i to, hm?

  5. nikad necu zaboraviti lika koji je dosao na bezaniju kod nas i reko kao:,,ma ja purnjam opake vutre,ne moze to meni nista,smesni ste,,...kad smo ga navarili ovom nasom vutrom lik je ispovracao organizam,delovao je preplaseno,bilo mu premuka,kasnije otputovo na bas i valjda reko da vise nikad nece dolaziti na bezaniju loll

  6. nije mi poznato,matori

  7. nikad nisam povracao od vutre,al sam se jedom zamalo onesvestio

  8. Kalašnjikov, poznatiji kao AK47.
    Zlo i naopako.

  9. brate,zajebi varenje kad zuris negde...varenje je bas onako za kraj,kad si rasterecen obaveza i nije frka kad bagujes i mozes da vozis rad

  10. Kad su me poslednji put zajebali nekom domaćicom, jedini efekat je bio neprijatna zujka u glavi.
    Ako se ne računa ukus spreja za komarce u ustima sutradan.

  11. domacica objasnjava...lagana je i opustajuca...za razliku od onih prskanim koji siluju mozak stresom i paranojama

  12. Znaš šta je bolje od snikersa?

    Dva snikersa mmmmmmm

  13. Vidim juče oko 9 uveče temu u aktivnima i krenem da čitam od početka. Upravo sam završio (jebiga počela čkola). Valdemar je oldskul tip- priroda i tako to ( podržavam svim srcem, dušom i plućima) od ostalih se po iskustvu ističe edi (sin digitalnog doba).
    Ja sam tek počeo pre nekih 2 meseca. Samo marihuana za sad, planiram gljive i lsd (uzdam se u silkivej).
    Imam problem međutim, ne pipa me mnogo. Ortak i ja smo sami stukli 2 grama u roku od 15 minuta ali opet mi nije bilo nešto mnoooogooo dobro.
    Ostatak ekipe je imao samo takve gafove tipa na plaži kopamo rupu za roštilj da potpalimo i lik vikne: polomio sam cev evo ide vodaaaa, i legne da začepi rukom - udario je u kamen ašovčićem. Drugi je utripovao da je noga od ovog prvog papagaj. Treći je došao na rođendan, smotali par grama, popušili oko 10. On je u 11 otišao kući, došao u pola 5, ne seća se gde je bio. Četvrti je zabo 2 puta. Onesvestio se i povraćao kao majmun jedva smo ga vratili.

    Ja ne pušim, pijem povremeno (odvalim se ali nikad previše) i počeo sam da duvam ali me ne radi i pored alkohola. Do sad nisam imao nikakve tripove. U čemu je fora?

  14. Tripovi u smislu halucinacija od marihuane ne postoje. Svako ko ti kaže suprotno, laže te. To noga papagaj i takve zajebancije - loženje

  15. Vidi se da si mladiluk

  16. nesto sto smo nekada radili u kraju kace navarimo,tripcina je zesca
    uzmes ruke i stavis nevidjivu kesu ili kantu,sta vec na navarenu glavu neciju...napravis taj pokret ko da mu to stavljas...onda svi sto blejimo samo otvaramo usta ne izgovaramo nista,kao tripujemo ga da ne cuje,jer mu je kanta na glavi...onda ta osoba krene prvo da se smeje,kao onda fazon ,,nije smesno,prestanite,smarate,glupi ste,, onda ispizdi totalno,a onda stvarno istripuje lolo

  17. Tripovi u smislu halucinacija od marihuane ne postoje.

    to sam i ja mislio dok mi se nije desilo ovo(c\p mog ranijeg posta sa ove teme):

    pitao bi cime je jebeno prskana trava koju sam jednom pusio...zavrsio ortak od nekog pajdomanina...sprzili mi to i brate,ono nije realno bilo...bilo u parku neko stablo i ja krenuo onako bzvz da setam u krug oko toga...posle nekog vremena ja vidim drvo i ono oko njega kako stoji i koliko god se puta okrenem,vidim samo jednu stranu toga...ko da me prati kako kruzim...onda sam isao malo levo,malo desno da vidim dal ce da me prati i pratilo me 0.0...onda sam seo na klupicu i brate boje su postale nekako ko na ekranu,sve oko mene je izgledalo ko da gledam u ekran neki...fazon vidim u pikselima...otisao sam gajbi ne znajuci kako se zovem i ne znajuci na kojoj sam planeti jebenoj,legnem u dnevnu...upalim tv,a tripovi tek tad krenuli...ves masinu cujem najglasnije,zvuci ko da ce eksplodira,ali samo meni,jer sam bio ubiven,ovako se cula normalno...bojler mi je takodje zvucao mnogo glasnije nego sto jeste,a ono bio sam u dnevnoj,koja nije bas odmah pored tog vecea...na tv-u me sve paranoise nista ne razumem sta se desava,umesto govora cujem mrmljanja,palim na animal planet,gledam nekog gustera u nekoj pustinji,snimaju ga kako se krece opusteno i pricaju o njemu,kad samo on odjednom promeni boju glave podigne glavu i zavristi nekako mnogo mnogo bolesno i to u milisekundi,ja se usro ugasio tv odmah,a ono jos gore,bojler i ves masina su toliko jako vristali da mi je zvucalo ko mucenje necije...bukvalno mi je zvucalo ko da se neko muci najstrasnije....ja onda upalio tv,pustio b92 koji je u to vreme(oko 4h) imao najsmorniji program ikada,one emisijice o kretanju dinara,sta vec...to me uspelo iscilirati i onda sam zaspao...
    inace ovo sto sam ispricao je SVE cega sam se ja secao od sutradan od te veceri...
    ponavljam,vutra je u pitanju...prskano je necim sigurno bilo,mozda cak i pajdom

  18. Ја сам само пушио ганџу. Не желим ништа јаче да узимам, са марихуаном не претерујем зато што не желим да престане да има ефекта и да имам потребу за нечим јачим. Узмем повремено чисто да се опустим, исмејем, пробистрим ум. Нервира ме кад људи кажу: Не можеш да се навучеш на траву. Наравно да можеш. Јеботе, можеш да се навучеш и на семенке а камоли на неки опијат. Бар ми као људи смо склони томе.

    ЕДИТ: Марихуана није дрога, марихуана се пре користила као лек ал' је проглашена илегалном да фармацеутска мафија не би пропала.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.