Dobro onda :) Treba tvoj post da bude poslednji u trenutku kad moderator zaključa temu, a to može biti bilo kad... Skoro sigurno neće, jer je Džanki pobedio pre sat, ne znam tačno... Eto, ukratko :)
Aj', Džanki, pa da častiš :))
Moglo je, al' onda to nije to... A postoje razne varijacije, npr. forget, fmn, nezaboravka... :)) A ti si samo Slavko, razumeš? :))
Ne znam... Sva sam uzočin inače, dođem ovde da se oraspoložim defke nikakve, pola valjanih autora otišlo, stalno čitam jedno isto...
E, što mrzim kad sam ovakva...
Bravo Džanks sad sam vido, jesam ti lepo reko pre neki dan da si ti na redu, saće Čo'ek da pobedi lepo... :D
Наравно, ево сад ћу само ја да побеђујем :Р
Nema ništa posebno, Rođo, krademo Bogu dane ovde... :)
Kako se ovo igra?
Slavko, jesi ti to već jednom pitao ili mi se čini? :)
Jok, ovo mi prvi put. Da znam ne bih pitao :)
Ххахахаха
Dobro onda :) Treba tvoj post da bude poslednji u trenutku kad moderator zaključa temu, a to može biti bilo kad... Skoro sigurno neće, jer je Džanki pobedio pre sat, ne znam tačno... Eto, ukratko :)
Ето :)
Dobro vece...Dzanki,bas te krenulo ovih dana,prvo polozajnik,sad titula....Uplati neku kladzu :)
То сам и ја помислио Јез, одо до клаџе па у град за 10 мин :Д
Dobro veče, Jez :) Ooo, Džanki ide, super :)))
Ај у здравље :)))
Kapiram forget-me-prekomplikovan nik. Zar nije to moglo malo jednostavnije? :)
Aj', Džanki, pa da častiš :))
Moglo je, al' onda to nije to... A postoje razne varijacije, npr. forget, fmn, nezaboravka... :)) A ti si samo Slavko, razumeš? :))
Jao, ljudi, što je dosadno..........
Što, kumo? Ko te smorio?
Nije istina. Ja nisam samo Slavk0 ! Neki ljudi me zovu i po pravom imenu :)
Ne znam... Sva sam uzočin inače, dođem ovde da se oraspoložim defke nikakve, pola valjanih autora otišlo, stalno čitam jedno isto...
E, što mrzim kad sam ovakva...
Izvini, moja greška :) Verujem ja da si ti mnogo više od toga... :))