Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sad rece dide do Lestana i da mu je zao sto me napusta!
Jeeeeeeeej! ^^
ауу какав је ово афтершејв јеботе ............имам осећам да ми се лице заледило , како је хладан јебооотее!!! хаха
Јупии
Maloletna, nazalost vec sam imala iskustva s raznim pedofilcinama, pa nemam traume vise. Samo mi je odvratno i bljaaaak
Мораш да разумеш човека , хтео би и он да се омрси мало , да осетим мрс од пилетине :))
iskuliraj ga onako bezobrazno nemoj da mu posvecujes paznju:) budi dzukela pa kad krene da te smara ti glavu na drugu stranu...
Ех бејах ја тако јурио пилетину док сам био у Пензионом
Ma ne konstarujem ga od pocetka. Ali on prica li prica....
Izvali kad dođeš kući, a on te startovao preko pvt-a. :))
vidi nekog ortaka navataj u lasti valjda putujes usput sa nekim jbga.
nemoj praviti picvajz...
znaci nije zdravo koliko se meni kenja od ove teme svaki put kad je vidim u listi aktivnih
Ххаахахха што ?
OJSA!
ne znam, onako, kad god vidim "ko poslednji kurac-palac" mene ziga nesto kroz stomak
да није жгаравица?
Hahaha tulume! To bi bila vr' fora.
Konacno je izasao. Sad sedim sama. Konacno da se raskomotim. Skuvah se
Аутобуси су курац и зло ....,,,,,,,јао како вас све мрзим што сте говна и маховина ....
Da nećeš možda čokoladu? Imam belu Milku. :))
Ne volim belu cokoladu, ako me razumes :)
Smejem se k'o blesav, opet, ako me razumeš. :))