Upravo se na B92 prikazuje američki film "Ispod tepiha".Glavni glumac se pojavljuje go golcat pred petogodišnjom ćerkom, koja mu kaže: Tata, smešan ti je penis.
U drugom kadru ,isti se skida pred maloletnim sinom ispred kuće i tušira.
Ne želim da polemišem o slobodama,samo pitam da li su naši Nastići zaslužili da im otimaju decu ?!!!!- V
Izgubili kompas. Dekadenti obični.
- VNe, tu je fora da ti možeš da budeš go, ali dete ne sme. Osim toga, različiti zakoni su u njihovim različitim državama.
Koja je razlika? Neprihvatljivo je i jedno i drugo, mislim na golotinju odraslih pred decom i obrnuto. Ne opravdavaju ih razlike u zakonima. Šta znači to? U komšiluku možeš da snimaš nagu dacu a kod kuće ne?
Rekoh ja. Izgubili kompas.

Zato što je dete golo, a ne oni, samim tim pretpostavljaju da će neko da drka na tu sliku, a kasnije i da zlostavlja to dete. Njiho sistem je takav, kad već odlučiš da ideš tamo, prilagodi se...
A i druga stvar, da li su naši filmovi odraz realnosti kod nas? Da neko pogleda neki Kusturicin film, šlogirao bi se kako mi živimo, a u realnosti to nije tako.
- V
I ja imam gomilu fotki koje su moji roditelji napravili. Go sam ko pištolj u kadi, na moru, u bazenu ... bio sam napredan jebi ga. Pravda za Nastiće. Nećemo više da ćutimo. Da se digne kuka i motika.
I ja imam gomilu fotki koje su moji roditelji napravili. Go sam ko pištolj u kadi, na moru, u bazenu ...Е, имам и ја. Скоро сам гледао. Такве фотке служе да ти неко коментарише ''Ахахах, види колицни ти је био!'' xD
Ја своју децу нећу да сликам и да качим на интернет. Никад. Нити ћу да дозволим да их неко други слика и снима. Нарочито не док се купају или штагод.