Trea mi mala pomoc, vrste dobrovoljna. Iam piratsku verziju cod2 i u multiplejeru svaki put cekam po nekoliko min da udje, nekad cak odma uleti ali uglavnom cekam. Jel mi treba original ili sta?
Mslim da sam cak sve vec rekao ovde, ali nije zazivelo.
pa dvojka je prevazidjena
svi igrali, svi presli
sada iscekujemo novo!
nego odakle skidate trojku
ja naso na isohunt RELOADED verziju
al skida se neopisivo sporo
dajte neki direct link ili nesto odakle vi skidate
a da valja!
Mene zanima da vi mene kazete jel moze da se igra MW3 na 4 GB RAM-a, dual core 2.0, graficka ATI HD 4330(512 mislim da je). Battlefield 3 nije hteo da mi radi.
Који ће ти курац толико??? :) МВ3 тражи 2 гига...
Малопре прешао игрицу. Спектакулар
@YeahBatch, рам и графичка ти испуњавају услов, али не знам због процесора...
Пређох коначно и МЊ3 и да му јебем мртву мајку колико су ме све три игре изнервирале. Колико неко може глупо да продаје причу како је "рат пакао" тако што на најимбецилније могуће начине побије 95% главних ликова који су притом у сто пута већим срањима неуништиви мамојеби?
ОК, нуклеарка у МЊ је била шок и 'ајде одушевио сам се, али одстрел Григса и Газа на крају, Бубашвабе, Духа (ЕЈ ДУХА, НАЈЈАЧИ ЛИК У ЦЕЛОЈ ЈЕБЕНОЈ ТРИЛОГИЈИ) и кога све већ у двојци, и да не спомињем овај ужас у тројци пошто нису сви још прешли, све је јебена непотребна глупост! Читам неки интервју са главним дизајнерима и као "то се мора, да бисмо мрзели Макарова још више". Пошто изазивање Трећег светског и косидба на аеродрому нису очигледно довољни. Важно је да је јебени Оверлорд у Аваксу преживео сва три дела, и Николај, али ајд' он је још и фаца.
Јебо матер, колико сам се одушевио толико сам се изнервирао, идем да скидам БФ3 и све у курац.
BF je mnogo napredovao u poslednje 2-3 godine. Za koju godinu od će da prestigne MW. Za sad još nije.
Koliko sam video po trejlerima MW3 jebe.
Dajte neki link za skidanje.
Krajevi su jebeni to stoji, kacu zaginuli Giggs i Gaz skenj'o sam se k'o da su moji pravi prijatelji, jebiga prate te kroz celu priču i onda odjednom svi izginu.
на најимбецилније могуће начине побије 95% главних ликова који су притом у сто пута већим срањима неуништиви мамојеби?
А М И Н !
И опет, као и у осталим модерн варфарима, нема јебеног КОМАДАЊА! Распалиш лика РПГ-ом, и он одлети - пих! Где је јебено летење комада тела???!!
Od mw2 sve je otislo u kurac, po meni.
MW2 keva
b. ops nije los
mw3 se trenutno skida, al los download speed
Имам проблем у МВ3:
Јел се неком ово дешавало?
reći da je singleplayer od bilo kog modern vorfera ili kol of djutija sranje je u najmanju ruku hipsterski...
priča jebe...braniš se od najezde ruja u njujorku, helikopteri udaraju u zdrade, tomahavci, podmornice , ludnice... pa ima li epskije od toga?
Ja samo SP i igram.. em zato sto me mrzi da trazim MP crack i ta cuda
em sto nije ni za kurac.
CS je za MP keva .. bio, jeste, bice i ostace!
Trea mi mala pomoc, vrste dobrovoljna. Iam piratsku verziju cod2 i u multiplejeru svaki put cekam po nekoliko min da udje, nekad cak odma uleti ali uglavnom cekam. Jel mi treba original ili sta?
Mslim da sam cak sve vec rekao ovde, ali nije zazivelo.
Kako te nije sramota? Ccc...
Dobijam danas mw3, nadogradio sam komp na 12 gb rama i quad processor 3.16 samo zbog mw3 i bf3...
Realno, po traileru igra jebe..
Da se zanemari dvojka i da cela tema vrvi od mw3...stvarno nema smisla..
pa dvojka je prevazidjena
svi igrali, svi presli
sada iscekujemo novo!
nego odakle skidate trojku
ja naso na isohunt RELOADED verziju
al skida se neopisivo sporo
dajte neki direct link ili nesto odakle vi skidate
a da valja!
Mene zanima da vi mene kazete jel moze da se igra MW3 na 4 GB RAM-a, dual core 2.0, graficka ATI HD 4330(512 mislim da je). Battlefield 3 nije hteo da mi radi.
Који ће ти курац толико??? :) МВ3 тражи 2 гига...
Малопре прешао игрицу. Спектакулар
@YeahBatch, рам и графичка ти испуњавају услов, али не знам због процесора...
Пређох коначно и МЊ3 и да му јебем мртву мајку колико су ме све три игре изнервирале. Колико неко може глупо да продаје причу како је "рат пакао" тако што на најимбецилније могуће начине побије 95% главних ликова који су притом у сто пута већим срањима неуништиви мамојеби?
ОК, нуклеарка у МЊ је била шок и 'ајде одушевио сам се, али одстрел Григса и Газа на крају, Бубашвабе, Духа (ЕЈ ДУХА, НАЈЈАЧИ ЛИК У ЦЕЛОЈ ЈЕБЕНОЈ ТРИЛОГИЈИ) и кога све већ у двојци, и да не спомињем овај ужас у тројци пошто нису сви још прешли, све је јебена непотребна глупост! Читам неки интервју са главним дизајнерима и као "то се мора, да бисмо мрзели Макарова још више". Пошто изазивање Трећег светског и косидба на аеродрому нису очигледно довољни. Важно је да је јебени Оверлорд у Аваксу преживео сва три дела, и Николај, али ајд' он је још и фаца.
Јебо матер, колико сам се одушевио толико сам се изнервирао, идем да скидам БФ3 и све у курац.
Četvorka KONZA!!! MODERN WARFARE 4EVER!!!
BF je mnogo napredovao u poslednje 2-3 godine. Za koju godinu od će da prestigne MW. Za sad još nije.
Koliko sam video po trejlerima MW3 jebe.
Dajte neki link za skidanje.
Krajevi su jebeni to stoji, kacu zaginuli Giggs i Gaz skenj'o sam se k'o da su moji pravi prijatelji, jebiga prate te kroz celu priču i onda odjednom svi izginu.
KOL D NJUTI dvičurina, šopamo Švabe u Normandiji empe četresčetvorkom, Vasilij oslobađa Moskvu mosina vintovkom, kakve atomske bombe i pičke materine...
TO!
А М И Н !
И опет, као и у осталим модерн варфарима, нема јебеног КОМАДАЊА! Распалиш лика РПГ-ом, и он одлети - пих! Где је јебено летење комада тела???!!
Сад сам ставио да се скида, а кад га заиграм...