Call of Duty

1. Ja sam skinuo RELOADED i skida mi max 30.. jel ima neko bolji torrent?
    (ne klijent nego .torrent fajl da skinem MW3 )

2. Igrao sam sve delove osim treceg (smrad nije za pc), i svideli su mi se svi ovi moderni delovi ali ipak...nije to to! jos kod MW2 gubi se osecaj koji je postojao u drugosvetskim delovima.
    Eto meni je licno zanimljivije i realnije kada kao sovjetski vojnik jurisas kroz rusevine Staljingrada i ne mozes sam nista da uradis, ili kao amer u Normandiji koji jurisa po plazama i ne mozes nista da promenis jer si vojnik u ratu i samo primas naredjenja.
    A u modernim? Spasavas svet, sprecavas nuklearke, levo desno...
    Ocekivao sam da Blek Ops bude kul u smislu da istorijski realno pokrije Vijetnamski rat kao igrice Vietcong. A ne, 'Nam se pominje u dve i po misije a ostalo su sve neke fikcionalne zajebancije sa CIA-om, vladom, specijalnim misijama itd...
    Imaju toliko ratova koji se mogu pokriti, invazija na Irak, recimo I svetski rat i americki gradjanski rat (sto da ne???).

3. Ја бих много волео да видим пуцачину у 1. светском рату...

4. Jebiga, komercijalizacija učinila svoje, mislim da bi bili ograničeni na tržištu kad bi se ratovalo u Prvom ratu....

5. http://www.youtube.com/watch?v=cOxNIx4XmjU&feature=related evo jedne stare igrice o americkom gradjanskom ratu, grafika je njesra ali gameplay je koliko se secam, super. Da momci iz infinitija ili cega vec uzmu stvari u svoje ruke, napravili bi veoma dobru igricu na temu americkog gradjanskog rata.

6. Јебено нема ништа али НИШТА о Првом рату, начи ни ни стратегија ни пуцачина ни тактичка стр. ниииишта. замисли направе ови мајмуни шо праве Тоталне ратове. пффф па да пршти.

RAZVOJNI TIMOVI!

Y U NO NAPRAVITE NESTO IZ PRVOG SVETSKOG RATA?

7. Naace bi bilo kad bi napravili igricu na temu Srbije u Prvom Svetskom. Imas mars na Drinu, pa onda se povlacis preko Albanije pa tu kao jedva prezivis, pa dodjes na Krf i onda na kraju Kajmackalan. To bi bilo do jaja.

8. @YeahBatch onda u poslednjoj misiji umarsiras u BG i na kraju misije kao mala prica i animirani filmic kako Srbi oslobadjaju Zagreb i ostatak Hrvatske... onako, cisto da se naljute hrvati, mada mislim da bi samo mi napravili takvu igricu, o prvom sv. ratu u Srbiji.

9. Da. I da glavni lik u drugom delu bude u borbi protiv Ustasa i Svaba. Da bude na foru Black ops-a, koji se nastavlja na World at war. Prica bi bila dosta zanimljivija nego ova americka govna.

10. али реално. класика да буде урађено. ко у 90 посто ратних игрица. као нпр. кол оф дјути онај кад идеш са кепт фолијем и оно нормандија сент мери д монт и стаљинград и цео фазон.

начи имаш френш, џрман, острохунгериан, инглиш, рашн и србијан кампеин. и пратиш чупри из првог лица кроз целу кампању, цер, колубара, дрина, назад, мојковац, назад, албанија, крф, солунски, ослобођење. врх би било.
    али стока је толико ретардирана да 90 посто странаца нема уопште представу да је србија учествовала у првом рату а камоли да је била један од главних актера.
    јебем им мајку да им јебем.

11. I onda komercijalizacija!

Srpski specijalci u Kongu, specijalci u Laosu, u Kambodži!

VUKOVARSKO RATIŠTE!

ŠEŠELJEVCI!

ARKANOVI TIGROVI ULAZE U SVJETLIČU!

BORBA ZA TERITORIJALNI INTEGRITET JUGOSLAVIJE - KOSOVO JE SRCE SRBIJE!

SADAMOVI PLAĆENICI - IRAKI FRIDOM ANLIŠD!

Jebote, al' bi se para namlatili...

12. Мислим да амерички грађански рат не би била добра идеја, зато што ретко ко ће то да игра ван САД. Ја први не би играо, боли ме курац за њихове ратове. Али Први Светски Рат би био пун погодак!

13. Амерички грађански рат би било брутално да ураде, ал југ да победи! лоло

14. Call of Juarez: Bound in blood има феноменалне прве ваљда две-три мисије у којима браћа (главни ликови) јебавају але током Грађанског рата. Цела игра је одлична.

http://www.youtube.com/watch?v=5Xu8WsicxRM&feature=related

15. Skidam 4 dana jebeni kolov djuti i nece da instalira govno. Nista, sad opet.

16. Y U NO NAPRAVITE NESTO IZ PRVOG SVETSKOG RATA?

Зато што Амери не воле кад их прозивају да су ушли тек '17. у рат?

17. pa i u drugi nisu bas poranili pa prave igre.

18. Al bilo bi odlično kada bi napravili igircu na temu '90. Počinju ratom u Hrvatskoj, pa onda da ubace akciju oluja, srebrenicu i kao zadnju misiju bombardovanje i Kosovo. I da imaš da biraš srbe i hrvate. Al nema to ko da napravi.

19. tacno to je problem. retardi ameri da imaju imalo mozga da shvate da su iscrpeli ww2 do kraja i da je smorio i boga i narod oni bi lepo uzeli i napravili nesto o prvom ali su retardirani.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.