Gde radite?

1. hehe majav bio sam kod tebe da mi vade spon iz oka :)

2. Радим углавном као преводилац, преводим врло повољно стручне текстове из разних области кад ми падну шака и кад имам времена. Такође, радим хонорарно као преводилац на лексикографским пројектима за једну издавачку кућу. Ако неко зна неког коме треба нешто да се преведе, ту сам, а ако ја не будем имао времена, знам гомилу људи који једва чекају неку тезгу, а знам да квалитетно раде.

Повремено држим и часове енглеског језика. Нисам неки љубитељ држања часова клинчадији, тако да то радим кад се баш понуди добра кинта, или кад морам. Више волим да радим са средњошколцима и одраслима. Тако да, ако неко зна неког коме требају часови - ето. А ако ја не будем имао времена, знам гомилу људи који једва чекају ангажман, а добри су наставници.

Е, да, ако некоме треба лектура текста, ту сам.

3. Radio na medijima, radio, televizije, marketingi....

I sada nešto honorarno, neke reklamice, znam ljude pa se uglavi za provizije...

Pravim akvarijume, terarijume i opremu za akvaristiku i teraristiku... Švercujem ribice i zamorce... Planiram da uzgajam kuniće i hrčke za prodaju... Održavam akvarijume po kafićima, stanovima.
    Planiram da na proljeće započnem sa šetanjem paščadi po gradu. 7 marki sat vremena, pa izvolte, razrađujte biznis lokalno.
    Sve je ovo u sklopu pet šopa kojeg posjeduje moja matera pa i ja lagano razrađujem bizmis.

Jebajga, fina se rapica zaradi... Taman kolko treba.

4. "Radim" kao freelance dizajner za 2-3 sajta.
    Uglavnom idejna rešenja za majice, logoe i slično.Mada slaba vajda od toga.
    Završavam srednju uskoro, inače sam mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje.Ako nekom treba generisanje tehničke dokumentacije (izrada tehničkih crteža), proračuni raznoratnih mašinskih konstrukcija i elemenata, 3d modeliranje, renderovanje, izrada animacija 3d modela, izrada kalupa, programa za CNC mašine, ma bilo šta što se tiče toga, slobodno javite.
    Radim u sledećim programskim paketima : Pro | Engineere (razvaljujem) , CATIA (manje-više), AutoCAD (ok)...

5. Kao potrcko jednoj building menadzerki.

6. http://www.mup.gov.rs/

Inače čuvam i žensku decu do 20 godina starosti.

7. pufnice kakva je to bilding menadzerka?

8. Menadžerka teretane i ti svašta pitaš.

9. Menadzment zgrade. Retardirano zvuci, znam.

10. Menadžment u kafiću tj. konobarica, ali lepše zvuči ovo menadžer kafića.

11. Studiram, a inace preko leta i tokom srednje sam radio sa matorim. Posto je on poslovodja u nekoj firmi za vodovodne i kanalizacione mreze, pa sam tu sljako da me nauci sta je to zivot i da li treba uciti :). Sad preko leta sa njim odem i zaradim sebi fine pare. I inace po komsiliku rezem i cepam drva, ja i jos jedan jaran. To mi je hobi :D

12. Sad niš', al' za koju godinu krštavam, vjenčavam i sa'ranjujem :)
    Svi nekršteni vukajlijaši javite se da vas negdje đuture bućnem u jezerce.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.