Ovakve kao na slici se ne bojim pa da ih je 50, a poželjne su u tolikom broju. Caro opusti se nema zuba, ne ujeda i ne boli, možda malo bocka ali prebolećeš ti to.
Hahahaah :D
Najgrđe od svega je što je operacija bila besplatna, kanda je doktorima lakše bilo da konstatuju nepostojeću anomaliju na telu, nego da konstatuju anomaliju na mozgu i izleče psihijatrijski slučaj.
Zašto, čuj zašto. Pa nije mi se sigurno prvo hvalila da ima čir u pičci jeobte. Nego je ćutala, a ja kad sam ga već zabo čir se samo odlomio! POsle sam je molio za još...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Caro nije valjda da cvikaš?
a ti se kao ne bojiš velike masne pičke? nemoj me jebati molim te
Nije, to je ono kad metneš krompir u gaće pa žene misle da imaš masakrljana.
stvarno otekla mnogo.
Ukucaj na guglu caroslave :)
ne smem!
Pičko nabrekla! :)
lololololo, moram na operaciju! Da operišem PIČANI mišić, jer se prelijela!
Ovakve kao na slici se ne bojim pa da ih je 50, a poželjne su u tolikom broju. Caro opusti se nema zuba, ne ujeda i ne boli, možda malo bocka ali prebolećeš ti to.
Hahahaah :D
Najgrđe od svega je što je operacija bila besplatna, kanda je doktorima lakše bilo da konstatuju nepostojeću anomaliju na telu, nego da konstatuju anomaliju na mozgu i izleče psihijatrijski slučaj.
brate...ali ona je nekako...u nedostatku boljeg termina...nabrekla.
@virtuelni,
ja dok sam čirnjave džore masakrirao ti si još benko pio :) tako da molim te, tek kada kitom otkineš čir sa pičke da mi se javiš! Jasno?
dakle čir kada budeš otkinuo sa unutražnjeg zidića vagine da mi se javiš!
a sto ti jebes te sa cirevima?
Cara ima kitu kao kiretu.
Ko o čemu vi o pičkama :)
Ima li 'de da smanjim kurac? Dozlogrdilo mi više da registrujem kao teretno vozilo! U kurac!
Zašto, čuj zašto. Pa nije mi se sigurno prvo hvalila da ima čir u pičci jeobte. Nego je ćutala, a ja kad sam ga već zabo čir se samo odlomio! POsle sam je molio za još...
Gospode.
ahahahhahah ono jes....a jel jebo neko nekad ciganku...jel istina za onih 3 stepeni