Prijava

Nekad brijo sve do pupka, a gore ostavljao ljubavno ćebe. Nisam od januara nikako, mrzi me, jebem ga. A jaja nisam u životu, nit' smem.

само маказицама никад жилетом

Fino nasafunjam i onda orem :D

само маказицама никад жилетом

ја секиром !

Brijem kurac moj lololololo

Pravi muškarci čupaju dlake.

Amazonija

ŠKK su makaze? Brijač?? Vosak??? Mani me. Amazonija u gaćama je poslednji stadijum prirodne odbrane od socijalizacije. A bogami i prirodne odbrane od seksa. Postoje neke spekulacije da je osoba koja je sa amazonijom uspela da pojebe nešto, umrla pre 4 godine. Amazoniju (garantovano) preferiraju Petar Božović (jer mu se jebe da šiša jaja a i ne može od stomaka), Ivana Žigon (jer makaze nisu bogougodne a i otac Joil se ne slaže s tim) i nepoznati pripadnik tek otkrivenog afričkog plemena. Čak se priča i da je najpoznatiji srpski anarhista Ratibor Trivunac raskrstio sa amazonijom i rešio da se „sredi“ na Galeta Kerbera. Ove feministkinje što s ponosom pokazuju maljave pazuhe i bore se šatro za jednakost polova, su samo pozerke i kod kuće imaju više kozmetike za đanu od Lejdi Gage i glatke su ko ledena dvorana Pionir.

OK, kontam da se na Tarzaniji sprdaju i šegače, ali u svakoj šali ima malo zbilje. Elem, zar nije ovakav stav malo pretjeran, tj. malo više? Govorim za muškarce. A čak se i na žene može primijeniti. (Rđavom kurcu i dlaka smeta) Čini mi se da je brijanje genitalija postalo pomodarstvo. To nema veze sa higijenom. Ako se tuširaš redovno, dlake ne predstavljaju nikakav problem i uopšte nisu nehigijenske. Upravo suprotno, one su tu da ŠTITE kurac i jaja. Osjetljivo područje, dlake to štite. Nisu džabe tu, ima sigurno neki biološki razlog. Drugi razlog, estetika, je već prihvatljiviji i iskreniji, zato to više poštujem od sranja oko higijene. Međutim, zar nije malo pretjerano da jedan muškarac svaki dan izdvaja po 15 minuta vremena na uljepšavanje intimnih dijelova i to brijanjem. To je meni pomalo narcisistički i samoopsjednuti čin. I kad se obriješ, onda moraš to raditi redovno, jer počne da bocka, iritira, dakle može imati upravo suprotan, antihigijenski efekat, može i da dođe do infekcije.
Ja sam tu za amazoniju.

Jel i čmar spada u genitalije? Jednom sam obrijo sve oko čmara.
A muda u kobaju redovno brijam, i ne treba Joviča svaki dan petnes minuta da ga briješ, dosta sporo rastu bruce!!! A bockanje i iritiranje je samo u početku prvih par brijanja, posle nema toga.
Ja sam lizo jednom dlakavu pičku i mogu reći da je iskustvo bilo gadno, sve se pišaćauvati po dlakama i to smrdi gore od govneta.

"volim kad je glatko, bas onda karam slatko"
obrijes muda i tukidid, postanes aerodinamicniji -> trcis brze, karas bolje