Prijava

Imaju dlake i danas svoju ulogu inače bi bile eliminisane evolucionim procesima kao npr. rep.

Jeste Laki, metroseksualci i brijanje genitalija je samo jedna faza prelaska normalnog čoveka u najobičnijeg pedera.

Treba vremena evoluciji da se uhoda sa razvojem tehnologije. A za temu, mašinica radi posao.

Ne! Osoba koja na 40 stepeni u avgustu ne brije muda i pazuhe nije ni muškarčina ni, ni seljačina, ni metroseksualac, ni peder u nastajanju, već osoba sa oznojanim mudima koja joj se lepe za gaće i majicom sa onim odvratnim flekama.

Ajde bre Frenki kao da se obrijana muda ne znoje. Znojenje je takodje neophodno radi održavanja telesne temperature i predstavlja aktivnost znojnih žlezdi a ne dlaka. Dlake ne utiču na znojenje, tako nauka kaže.

Što se tiče mirisa tu dlake imaju funkciju jer se bakterije zadržavaju na njima. Znači kupanje.

Jebi ga, ja imam utisak da se manje sapunjam kada sam obrijan, iako nauka kaže drugačije. Lepše mi nekako, šta znam. Ko ga jebe, nije ni bitno. Roventa je Roventa! :)

Imaju dlake i danas svoju ulogu inače bi bile eliminisane evolucionim procesima kao npr. rep.

Тај нерад. Узми у обзир да су људи почели мало више да се купају тек у прошлом веку, а за 100 година не могу да се одиграју бог зна какве еволутивне промене. Да могу, ти не би имао брадавице. А узми у обзир и да је 21. век, а неки се и даље купају једном у 3 месеца.

zato ja poštujem obe doktrine...šišam...em miško izgleda veći em nisam totalni čoban...a plus imam termoregulaciju.

Тек сад видим да је тема у Упознавању. Как'и сте ви фићфирићи...
:)))

Тако је. Ја да не депилирам уши, био би' овакав:

http://news.bbc.co.uk/media/images/38329000/jpg/_38329949_tyagi_ear150.jpg

Узми у обзир да су људи почели мало више да се купају тек у прошлом веку

Nisam znao da se stari Grci i Rimljani nisu kupali i da su sagradili tolika kupatila a da nisu znali čemu služe. Glupi Rimljani.
Džimi, dlake postoje pre svega kao termoizolacija a ne kao zaštita od prljavštine tako da gubitak dlaka nema veze sa higijenom. Gubitak dlaka se desio onda kada su ljudi počeli da se zagrevaju na druge načine i onda kada je prestalo ledeno doba. Ono što je ostalo od dlaka ima evolutivnu funkciju i to pre svega u tzv. seksualnom prepoznavanju i odabiru dominantnih mužjaka što od strane ženki što od strane samih međumužjačkih igara.

Metroseksualizam vodi u seksualnu neprepoznatljivost i fizičku ujednačenost. Jebaće ko koga stigne, a i biće jeban.

Nisam znao da se stari Grci i Rimljani nisu kupali i da su sagradili tolika kupatila a da nisu znali čemu služe. Glupi Rimljani.

Пре свега, ово није малињак, него купињак. То је било за властелу, не за жгадију. :)

Ono što je ostalo od dlaka ima evolutivnu funkciju i to pre svega u tzv. seksualnom prepoznavanju i odabiru dominantnih mužjaka što od strane ženki što od strane samih međumužjačkih igara.

Аха. Хоћеш да кажеш да данас женке врше одабир мушкараца на основу длака на гениталијама? У ком племену живиш, да одем тамо и пустим растиње, имао бих харем! :)

pa pobogu virtual, znoj se zadržava na dlakama i tako se koža još više iritira, o smradu da ne pričamo. kad je glatko, znoj samo curi. a da te pitam - jel tvoja cura brije miške i depilira noge i prepone? lože te dlakave noge na ribi?

Пре свега, ово није малињак, него купињак. То је било за властелу, не за жгадију. :)

U Rimu je postojalo na hiljade javnih kupatila gde je upad bio besplatan. Kupala se i žgadija ma šta to značilo u tvom rečniku. Rimljani su odlično znali za značaj higijene u pogledu opšteg zdravlja.

Хоћеш да кажеш да данас женке врше одабир мушкараца на основу длака на гениталијама?

Da, pa čak i kada su obrijane one podsevesno znaju da ukalkulišu njihov značaj. Istraživanja kažu da 95% žena ne bi prihvatila kao ozbiljnog seksualnog partnera ćosavog muškaraca. Ajd sad.

Istraživanja kažu da 95% žena ne bi prihvatila kao ozbiljnog seksualnog partnera ćosavog muškaraca. Ajd sad.

Где су вршена та истраживања? По монголским селима?
Не могу никако озбиљно да доживим ову твоју изјаву. :)

Istraživanja kažu da 95% žena ne bi prihvatila kao ozbiljnog seksualnog partnera ćosavog muškaraca.

Jel to pokušaj opravdanja za posedovanje "žbuna"? :))

Не могу никако озбиљно да доживим ову твоју изјаву. :)

Dobro. Shvatio sam da se briješ svuda po telu, ali ne propustaš da istakneš to kako si dlakav, odnosno da istakneš muškost i seksualnost.

Odgovori mi na pitanje, da ti neko ponudi da te sada pretvori ćosavca, da li bi prihvatio.

samo da znaš da 99% muškaraca koji brijaju grudi, ruke, genitalije ne bi prihvatilo da budu ćosavi iako ne podnose dlake.

Brijanje grudi je za pičkice, to je drugi par cipela.

au, pa po toj teoriji mučeni kinezi i japanci bi odavno izumrli! ti mučenici su ćosavi ko osmogodišnje curice....

Ovde se radi o seksualnim simbolima. Dlakav muškarac emituje jasne poruke o tome da je zreo, potentan, plodan i raspoložen za seks, čak i kada je obrijan.
Koja bi žena zalegla da pravi dete sa ćosavim, ako taj uopšte i može da ga napravi.

Ја бријем пенис само зато што онда изгледа већи,и зато што ја не бих волео да морам својој риби да се пробијам кроз жбуње...Замисли лето,дође ти риба,спустиш се доле да одрадиш мало орала,кад оно скупили се мириси сви,длаке онако знојаве се узвриштале,џаба ти да се купаш на сваких сат времена кад се знојиш моментално на +40!