Prijava

Ма, нема силе. Жилет је жилет, бре. :)

Ако још који пут прочитам речи бријање, жилет, и гениталије у истој реченици пашћу у несвест.

Ма, нема силе. Жилет је жилет, бре. :)

Jeste, kad si pefekcionista. Bolje odradi posao, nema tu priče. Ali je jebada, i ako konstantno trčiš, trening kurac-palac ona ti se zbog žileta međunožje zajede k'o guzica onog debelog gmaza iz "Tito i ja". Tako da sam je na mašinici, Roventa je Roventa, bre! :)

I ako mislim da se ne briju genitalije već prostor oko njih ipak mislim da nije uzalud smišljena poslovica: "Rđavom kur... i dlake smetaju." E sad, zašto ko brije ili ne brije????

trening kurac-palac ona ti se zbog žileta međunožje zajede k'o guzica onog debelog gmaza iz "Tito i ja"

Ахаха! :Д

E sad, zašto ko brije ili ne brije????

Мени вишак длака смета, искрено. Јебемлига.

e imam da vam doprinesem na temu! pričala meni moja čupačica (ova što radi depilaciju) kako joj je, na preporuku, došao neki austrijanac, oće da depilira muda od labuda i okolni region. kaže to je bila pišijada! on dtži tukidita, ona mu jednom rukom nanosi vosak, drugom razvlači skrotum (kako bi vosak sve lepo ugvatio mora kođa da se dategne), ona se sva preznojava, njemu suza u oku...! nekako su završili, sa veoma uspešnim učinkom! kaže on da kod njih u beću muškarci regularno depiliraju muda na kao nekim klinikama, ne u salonima. bolje je od brijanja, jer brijanje čini da dlaka bude čvršća i oštrija, sanun tun he bockavije, a dlake kreću da rastu gotovo momentalno. a depilacija slabi koren dlake, te tako kada posle dve nedelje krenu da rastu onda su mekanije.... pa vi sad vidite...

Najlepše je kad muda i močuga lepo zarastu u dlake. Što duže to bolje. Brijanje i šišanje genitalija je totalno pederska stvar.

Ја сам се најежио.

Lemaja hvala na savetima i svaka čast austrijancima i slabijem korenu dlake, ali moja muda neće rešavati dlačurina niko sem mene lično, pa makar..!

imaš u svakom liliju patrone sa hladnim voskom (koji se zagreva ili u mikrotalasanoj ili u šerpici sa ključalom vodom) i trake za depilaciju, pa možeš sa devojkom da napraviš zezanje da se međusobno depilirate! :P no pain - no gain! ;)))))

kako god da procitam ove postove, sve se nekako mahinalno uvatim za medjunozje i stresem, valjda zbog zileta i tih jada...

Ja to satarom, pa ako pogodim, pogodim.

imaš u svakom liliju patrone sa hladnim voskom (koji se zagreva ili u mikrotalasanoj ili u šerpici sa ključalom vodom) i trake za depilaciju, pa možeš sa devojkom da napraviš zezanje da se međusobno depilirate! :P no pain - no gain! ;)))))

To već može. :)

Mašinica je keva. Jebeš žilete i depiliranja.

Nije bog džaba stvorio dlake na telu muškaraca i žena. One imaju svoju funkciju i svako depiliranje je totalno suvišno, pederski i protivprirodno. A i pomalo je zastrašujuća ta pomisao na sečiva koja prelaze preko kože ili čupanje voskom, brrrrrrrrrrr.

Nije bog džaba stvorio dlake na telu muškaraca i žena. One imaju svoju funkciju i svako depiliranje je totalno suvišno, pederski i protivprirodno.

Нетачно! Длаке су имале функцију заштите од разних организама и прљавштине, да ти се не увлаче посвуда. Али у двадесетом веку, кад се људи купају сваки дан, а не на три месеца, то је изгубило смисао, тако да су длаке сувишне. :)

Nije bog džaba stvo

Ateista, ne vredi...

Чекај , поучен знањем из претходне теме , по некој логици , особа која брија гениталије (депилира се ) је метросексуалац?Или педер у развоју , што рече један други члан.....

Ne! Osoba koja na 40 stepeni u avgustu ne brije muda i pazuhe nije ni muškarčina ni, ni seljačina, ni metroseksualac, ni peder u nastajanju, već osoba sa oznojanim mudima koja joj se lepe za gaće i majicom sa onim odvratnim flekama.

Ma, kurac brijem! :)