Da li ćete tući svoju decu?

1. Da. Bez daljnjeg, nešto što ima pola mog materijala se vaspitava batinom. Jesam bila mirno dete, očigledno sa razlogom.
    Učiti bebu da je batina, ćuška, udarac po prstima ekvivalent povredi ili nedajbože smrti koja može da se zadesi ukoliko se nešto uradi je sasvim u redu. Jok, će me mole da siđem sa gelendera na osmom spratu jer EU nalaže da imam pravo da se ubijem sa 3 godine.

2. Malkice, samo malo udarac po prstima ili tako nešto, da ne bude djubre razmaženo.
    Mene ćale nije uradio ni jednom u životu, dok keva jeste, al donekle lepo je kad te keva šiba :D

3. Da! Moji su i mene tukli i mislim da je to sasvim opravdano. Jbga, mislim isto da me je to naucilo mnogo cemu, ali zaista. I moju ce djecu sigurno.

4. Tuću i ženu i decu! JEBITE SE SIGURNE KUĆEEE!

5. Све по глави, кад год буде пишало где не треба.

6. Tući ću ženu, a ona će biti isfrustrirana pa će verovatno tući decu.

7. ДУЧЕ ОЖИВЉАВА!!!!

8. Duče, je l' tebe tvoji tuku?

U tvojim definicijama se oseća određeni bunt koji, kad poresteš, može dovesti do razvijanja ekstremnih stavova. Ne želimo srpskog Brejvika, pa bolje da sprečimo na vreme!

9. Leka će te prevaspitati lololoo

10. Хахаха, занимљиво је што никад у животу нисам добио батина од родитеља.
    ЕДИТ: Има дорганизујем терористичке нападе свуда по свету!

11. dok keva jeste, al donekle lepo je kad te keva šiba :D

12. Нема васпитања без дегенека. Курац ћеш ти њему педагогијом да објасниш, овако га одаламиш, па да видиш оће ли опет да засере.

13. Само по гујсци, по могућству туђу, хехе.
    Хехе.

14. Možda budem za NG tamo gde i Duče i ako ga vidim sa pivom ili čime već... možete pretpostaviti reakciju... :)
    Elem, ženu nikad ne bih udario, iako su mene udarile par puta, šamar samo kad nisam bio fin. Za decu ne znam, realno protivim se nasilju, osim u slučaju kad je neophodno, ali nikad kao preventivu.

15. Нема васпитања без дегенека. Курац ћеш ти њему педагогијом да објасниш, овако га одаламиш, па да видиш оће ли опет да засере.

Код мене не пали ништа, добар сам иначе. Сам сам изградио, и још градим себе и своју личност! ЛОЛОЛО

Шалим се, кева ме је ударила пар пута, ал' то се ти смејеш па те она још више т уче, онда мораш дисфолираш плач да престане, па још после добијеш чоколаду.

16. Свакодневно.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.