Prijava

nisam rekao da je moje misljenje univerzalna istina.....kao sto ni tvoje nije.....
Nemoj da pričaš na tom dzukadzkom nivou samnom.....

ЏУКАЦ ТИ У БУЉИ БРЕ!

Ne moze samo jedan. :)
Smak, Darkwood Dub, Partibrejkersi.

Aj' nek budu Brejkersi.

НЕЖНИ ДАЛИБОР, ПЕТРОЛ, АУТОПАРК, И-ПЛЕЈ, КАНДА КОЏА & НЕБОЈША!! лололо

Tema otvara dilemu koja je to grupa. Zato je smatram suvišnem jer tu nema dileme. To je SMAK i kraj. Ne mogu ni da zamislim argumentovanu raspravu sa pitanjem ko je bolji XYZ bend ili Smak.

Možda bi imalo smisla otvoriti ovu temu za 30 godina, ali videćemo.

Ај сад озбиљно: Ајзбрн, Лајбах, Ана Поповић (није бенд, али девојка јебе).

Po meni Partibrejkersi is the best,odras'o sam uz Canetovu muziku.

Партибрејкерсе исто ценим, нисам неки претерани фан, али први концерт у животу ми је био њихов, ћале ме водио кад сам имао 5 година (па су се све неке студенткиње мотале око нас лололо). И Ортодокс Келтс сам заборавио.

ima dosta kvalitetnih bendova, izdvojio bih Partibrejkerse, Riblju Čorbu, YU Grupu i Bjesove.

Kako niko nije spomenuo Idijote? Možda nisu najbolji muzičari, i nisu iz Srbije, ali su matore legende koje ništa nije uspelo da uništi, i koji se nisu prodali ni komunistima, ni govnarima posle njih, i ostali su isto ono što su bili kad su formirani, znači, legende. Bend sa stavom i sa glavom.

Valdemare, волео неко не волео панк...ментол је ако не призна да тај бенд живи рокенрол пуним плућима пуних двајес јебених година!!! Једини уз Брејкерсе у бившој држави, који су до дана данашњег остали верни почетном заносу.
Ја их нисам навео јер је тема о домаћим бендовима, мада искрено ја лично све из Југе капирам за домаће...

Ваљда ДОМАЋИ беднови. :)

Пеки ево да те цитирам :)

Прочитај први пост

Ја их нисам навео јер је тема о домаћим бендовима, мада искрено ја лично све из Југе капирам за домаће...

Ne, Hladno Pivo su hrvatski bend, a Idijoti su i slovenački, i srpski, i bosanski i hrvatski bend. Nisam jugonostalgičar, ali za mene oni su domaći bend, i poslednji jugoslovenski bend.

@LOL ХП је одличан бенд, али "Није све тако сиво" је далеко од култа.

Мени највише одговарају Дарквуди, 2 концерта која су одржали у Пг су била феноменална, страшно су квалитетни уживо. Рецимо да ми је то омиљени домаћи бенд тренутно, самим тим нека буде и најбољи.

Петрол ми се страшно свиђа, исто два одлична концерта у Пг-у, ККН такође. Генерално српска сцена ме одушевљава са пар бендова који праве баш квалитетну музику. Обојени програм је посебна прича, сунчан дан + ОП је добитна комбинација.

А кад се већ помиње култ - КУД Идијоти, Атеисти, Брејкерси.

Ne, Hladno Pivo su hrvatski bend, a Idijoti su i slovenački, i srpski, i bosanski i hrvatski bend. Nisam jugonostalgičar, ali za mene oni su domaći bend, i poslednji jugoslovenski bend.

Mile je bend osnovao još osamdeset osme kad je to bila jedna država tako da bi mogli da se računaju tu. A i sada da se pojavi neki vrhunski bend iz Hrvatske ili Bosne ja bih to računao kao domaće jer pevaju na istom jeziku kojim mi pričamo...