Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Dobra je. Bio sam kad joj burazer otvarao kazino, do mene bila tina ivanovic a sa druge strane đani, cisto da se povalim.

2. Jebo bi je ja i ranije sad bi joj dušu isterao na nos
    Bravo za Đanija

3. nije neka al svejedno bi je natakario

4. E, arming možda i nema ukusa za fillmove kad mu je dankirk vrhčina, ali ume da probere ove ideal pičke, tu nema priče, zajebite sa tim ivana španović nogama na ovakvim ribama, ne ide

+1389
    Nije tema "Može da rodi" nego Ideal lepote jebo ga ja, zajebite stvarno sa tim bosanskim idealima. Plus za brata Armina, iako je nub za filmove ♥

5. I ja moram da plusiram Armina, iako je generalno nub za sve, veliki pozdrav, prijatelju

6. Upoznao sam jutros u crkvi tako lijepo čeljade, djevojka jednog mog poznanika pa ono zdravili se, oćel kakoe, sunce ti jebem ono je prosto savršenstvo što se mojih ukusa tiče.
    Šteta što se ne smije kačiti fejsbuk ovdi, uskraćeni ste za istinsku ljepotu, onu prirodnu.

7. Kako se to ne sme kačiti fejsbuk

8. александаркг
    Sme danas danas je Božić

9. Mir Boziji, Hristos se rodi!

10. Одличан идеал свиђ

11. Svaka čast, skoro zaboravljena, idealno žensko u svakom okviru.

12. Bože mili, bejbi fejs nežni za zaljubiti se, telo kobilasto za jebati iz petnih žila. Ovo još ne vidjeh.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.