Ružnooooooj :)
E idem i ja lololo, moram u pola 8 da ustanem, dolazi mi polaznik, moram da budem domaćin, ćale je u drugoj kući, gleda me sat vremena dnevno. :)
Samo još ovo! Kako znam da napredujem? Zato što je Duče rekao ovo:
Što se odnosilo na ril lajf sliku. Dakle napredujemo, da nismo napredovali, rekao bi da su mu obe slike ružne. :) I uspela sam da odgledam tu sliku, bez da se prestravim. :)
Nazadujemo u napred, sviđa mi se, manje depresivno od napredujemo u nazad! Ćiao, čuvaj se otvorenih prostora i ako vidiš na satu da pređe sa pet po podne u sedam ujutru, da tražiš implante u dupetu (više ne stavljaju u vrat, jer smo ih provalili). :)
Najbitnije mi je da ima osmeh,lep,ono,da je simpa.kada je zena simpa,kada ima lep pogled i osmeh,bice takva uvek.mogu ove da se botoksuju,da zatezu gujsce,da isisavaju salo,kada dodje vreme odu po kurcu(figurativno).dupe-sise,biram dupe.to mi je bitnije.sise ne moraju da budu velike,za saku.moju saku.
Jeste ta. :) Ta mi je onako, što se žena tiče baš kako treba. I nije premršava, ima i gustu kosu. :)
E, nadam se da je ova slika malo popravila utisak o Voštanom. :)
To voštani?! :D
Da. Prvo ga tu dobro pogledaj i reci da nije uopšte loš, za to mi je bitno, pa TEK POSLE pogledaj ovaj link (Vidro, zlobo jedna). :)
http://vukajlija.com/forum/teme/18885-vas-ideal-ljepote-zelje-su-jedno-a-realnost-drugo?strana=38#post_2229555
lolololoo viga llolololo
Kao da su mu malopre vratili otetu dansku familiju.
Ja sam se već navikla na njega, samo čekam da mi se pojavi iza leđa :))
Ahahahahahahhaha, mogu i na frižider da ti ga naštampam ako hoćeš, na kraju će vam svima biti lep. :P
Duče, na kojoj slici? Lepoj ili ružnoj? :)
Pozdravljam vas ljudi, idem ja u krevet, sutra da učim opet ceo dan, ali da bar malo legnem, da se ne uvoštanim. :)
E idem i ja lololo, moram u pola 8 da ustanem, dolazi mi polaznik, moram da budem domaćin, ćale je u drugoj kući, gleda me sat vremena dnevno. :)
Može, Smorka, taman da me obraduje to veselo lice svakog jutra :))
Laku noć oboma, i ja ću uskoro na spavanje...
Sad ćeš i ti, kad ostaneš sama, bez nas dvoje, smorićeš se :)
Samo još ovo! Kako znam da napredujem? Zato što je Duče rekao ovo:
Što se odnosilo na ril lajf sliku. Dakle napredujemo, da nismo napredovali, rekao bi da su mu obe slike ružne. :) I uspela sam da odgledam tu sliku, bez da se prestravim. :)
Sad, q noć. Duče drž' se i napreduj u nazad! :9
Hahaa :)))
Hajde Smorka, laku noć, odoh i ja. Nazadujmo u napred! :9
I tako ostadoh sama...
Nazadujemo u napred, sviđa mi se, manje depresivno od napredujemo u nazad! Ćiao, čuvaj se otvorenih prostora i ako vidiš na satu da pređe sa pet po podne u sedam ujutru, da tražiš implante u dupetu (više ne stavljaju u vrat, jer smo ih provalili). :)
Ljubi vas voštani sve!
Hahah, čuvaj se ti pilećine! Naravno, moraju da smisle nešto novo lolo :) :*
jes pedofil od 15 godina.
Najbitnije mi je da ima osmeh,lep,ono,da je simpa.kada je zena simpa,kada ima lep pogled i osmeh,bice takva uvek.mogu ove da se botoksuju,da zatezu gujsce,da isisavaju salo,kada dodje vreme odu po kurcu(figurativno).dupe-sise,biram dupe.to mi je bitnije.sise ne moraju da budu velike,za saku.moju saku.
A pare ništa a?
nista
a pa onda je ok. voljno.