Može, može, valjda je luda kao ti. :) A, i da utvrdim da nije vanzemaljski hibrid, znš ono, black cancer i te fore, valja se osigurati! Ma, ja sam Cancer Man. ;P
Haha, još će nam Voštani i postati simpatičan na kraju :))
TOOOOOOO! Mission accomplišed! Sad ću da prinskriujem još jednu sliku voštanog. ♥
Е не знам о чему причате, ал идеал лепоте је особа са које не мош да скинеш очи из теби непознатог разлога. Сви остали кажу, ок је, лепа је, није лепа, ружна је, а ти јбг си прсо. Ето тако.
A, pa da, treba prikriti identitet. :) Umre i prsten, tako da... Jbg.
Lepo Enemi kaže, meni se voštani đa, nači da pored toga što nisam normalna da mi je on iz nekog razloga lep.
Divite se tom tenu! A ivi iz mumije, Forget? Ona jeste lepa, postavila sam sliku neki post pre. :)
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/734735_143205385835150_192943165_n.jpg
Oni su Golum, Smorka :)
Upravo, ja sam ona dobra polovina. :)
Ti si Golum, a ja sam Prsten. GOLUM! GOLUM! :)
Onda perović mora da te želi, ako je on ona zla polovina, a ja da te puštam drugome lolo
Elijenu, moram da te upoznam sa devojkom.
Haha, još će nam Voštani i postati simpatičan na kraju :))
Dobro, ko je sad koja polovina, ne bih da ulazim u tu problematiku... :)
To sama odluči ko je koji, kad si nas već nazvala golumom lolol. :)
Može, može, valjda je luda kao ti. :) A, i da utvrdim da nije vanzemaljski hibrid, znš ono, black cancer i te fore, valja se osigurati! Ma, ja sam Cancer Man. ;P
TOOOOOOO! Mission accomplišed! Sad ću da prinskriujem još jednu sliku voštanog. ♥
Mogu samo preko slike llolol, ili da dđemo u BG :) Hahahahaha, samo smo ti i ja elijeni :P :9
Ajd dobro, budi ti ona bolja polovina, meni svejedno :)
Koja je polovina gde tačno? I kako su i čime spojene te polovine?
Е не знам о чему причате, ал идеал лепоте је особа са које не мош да скинеш очи из теби непознатог разлога. Сви остали кажу, ок је, лепа је, није лепа, ружна је, а ти јбг си прсо. Ето тако.
Ali Golum na kraju umre :)
Enemi, po tvom, ideal lepote je osoba u koju si zaljubljen lolo, jer jelte, istu idealizuješ.
Dobro, Duče, hoćeš da budeš Legolas, šta hoćeš? :))
Hahaaa, on je feget, sudeći po Džoniju. :)
Hoću random pivopija iz Okruga :)
A, pa da, treba prikriti identitet. :) Umre i prsten, tako da... Jbg.
Lepo Enemi kaže, meni se voštani đa, nači da pored toga što nisam normalna da mi je on iz nekog razloga lep.
Divite se tom tenu! A ivi iz mumije, Forget? Ona jeste lepa, postavila sam sliku neki post pre. :)
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/734735_143205385835150_192943165_n.jpg
Ето видиш как' си паметан, најзад ме неко разуме! После кажу омладина нам не ваља!
Ne znam kako je Beorn odrađen, ako ga je bilo u filmu, nisam gledala, ali se meni on iz opisa sviđao. :)
Ona sa onim likom na brodu? Ona jeste slatka :)
Mi smo budućnost lollolo.