Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. jebo on mater svoju!

2. Ne bih je briferom dotak'o!

3. haahahhhahahahaahahahaahhhahh!!!

4. Šta je ovo Valdemarovo i zašto zaboga ne nosi čarape?

5. Count Zero postavio gore, ja sam samo komentarisao. Možda nema za čarape, siroma.

6. Pazle, brate, jesi ovo ti, majke ti?
    Šta si se ovo ugojio ovoliko, jbt...?!

7. Count Zero postavio gore, ja sam samo komentarisao. Možda nema za čarape, siroma.

Ne mogu da gledam prethodnu stranu, nešto me zeza komp, stalno izađe iz sajta.
    Stvarno tužno, jadniček bos. Ima nekako žensko lice.

8. fabian schweizer, kaže google

9. Eto, pih, znala sam da je neki maneken, njima je u opisu radnog mesta da budu neuhranjeni.

10. De neka neko mu docrta samo tablu da piše "Podajte dvjesto dinara za tobus do Sokoca".

11. пегави тифус ладно

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.