Volim sve Džuz osim sns Džuz cionističkih, onih malih govana tipa ben šapiro, pederko kušner i ziljavi bibijev potomak što neće idu krvare za Izrael bole ih kurci, setlere i onaj patološki živalj Izraela ne volim jer su krankenvolk, to će Jahve izg. po ko zna koji put da spali ognjem i sumporom.
Слећу на месеце као да су у хладном рату, амери су мајке ми заостали и то добро, па њима је носач авиона још увек врхунска технологија са којом нападају, ај одјебите јебени јенкији дабогда заратили север и југ.
Skromnog sam mišljenja da odavno nikoga nije preterano briga za to šta se SAD pita. Pita se Izrael.
Bitnije je da počinje SP u fudbalu.
I jedna od prvih tekmi je Iran vs NZ.
I ovde, evo mogu iz prve ruke da dojavim, se vodi ozbiljna polemika da li da igramo ili da ih pustimo.
Jerli nam se može.
Sigurica - lakša nam grupa od bosančeroske.
Pogubimo Persijance jerbo su osakaćeni, odatle izvučemo jednu nerešenu i poraz i - voila.
Od osmine finala je već lakše.
vidim mora se navijati za sve bele kad već cionjare ne igraju
Težak je to izbor.
Herceg-Bosna - rodna gruda.
Zeland vrste Novi - domovina.
Izrael - u srcu. Ali k’o što veliš - ne igraju.
Kako je krenulo neće niko ni igrati. Šta misliš, oće li biti kakvih terorističkih napada na sveckom? Realno, ovima je dovoljno da najave, pala bi posećenost za 70%
egzorcista kod takera prica o demonima vrlo detaljno
https://www.youtube.com/watch?v=Of3ys0dmyYc&t=2049s
S obzirom na cenu karata, čak i da igraju biće prazni stadioni.
A za ter napade sumnjam, to je Iranu mirnodopski modus operandi.
Mejmuni otkrili soft-power još kroz Hamas u Gazi, sad lože libtarde po zapadima kako su nevine cica-mace sa preslatkim okicama koje gnusni cionisti nemilosrdno i bez ikakvog povoda tlače.
Mnogo efikasnije od kozojebskog terorizma. That’s like so 2015.
Taker je najbolji primer da to bolje radi.
Brt jednačina je - rat protiv mudžosa + ko zna koliko mudžosa spavača po Ameriki = dovoljno da ovi puste najobičniju buvu i da se to raširi, i kur moj što će neko da ide na stadion ili u gužvu. Mogu ove lagano da osakate finansijski.
Biće više neg za vreme morone to je def
Nzm, imho šta, da dodje neki Hadžijusufkaramustafa i uleti kombajnom u masu ili se samoraznese ispred reda za hotdogove i napravi bilans od par stotina do par soma murikanaca, bukvalno bi se cela Murica okrenula protiv njih. Ovako - tiha voda breg roni, demokrate već javno podržavaju Iran, još će Ajatola da smeni vlast u Vašingtonu, kako je krenulo.
A i ne ide ta kinta vladi nego kokakolama i nestlovima, koji ionako truju jenkije i stare i mlade.
nije se verovalo ni da ajatolahavk stiže do kipara i diega garcie, a još nisu otvorili ni 10% arsenala
nego zanimljivo što ajatola šalje svoje fuzbalere u pedolend, vrv neće teti da se vrate kad vide tu slobodu po zapadima epštajn ostrva i tako to
Jasno, do sada im nisu ubili koliko već devojčica u onoj školi + brdo civila, porušili im gomilu mostova fabrika itd. i ko zna šta će još sve da se izdogađa do svetskog. Nema bre šanse da kontrolišu sve sportske događaje istovremeno i okolna mesta, načina nema. A bukv. ovima dovoljno da stave nekog budućeg ajatolu koji u tom trenutku bude živ pred kamere, i da ovaj obeća napade. Ili pozove mudžose iz Amerike na džihad. Pa ti misli jbg.
Ma kurac stiže, to Bibi sajopovao da ispadne told ju so, čudi me da se nije pojavio u UN-u sa slikom rakete srednjeg dometa koju je nacrtao Pera Kojot.
Ma ja sam beginner troler, nego si ti laka meta pa deluje ko da sam advansd lol