Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. комад јави се кад будеш долазила у београд са дугарицом да вас водим у франш па после у неки клабинг, касније идемо на афтер код мене ;)

2. Pitao bih šta radite, al bojim se da ne budem pogrešno protumačen... :(

3. Brate, ponašaš se ko da teške telesne povrede nisu ništa. Je l cimam ja Vidru fazon? Molim lepo

4. Edit. Šomiju kažem, i Dionisiju ako nastavi da kenja

5. Eto. Em pogrešno protumačen, em treba da fasujem batine... :((((

6. Od poslednjih fazon 30 ima do 3 koje odgovaraju imenu teme

7. због комада? добро ајд да испаднем фер ето ти ње, нервира ме не нешто видра у последње време... извалчи се нешто кад треба да дође или да одем тамо, а све сам јој пружио
    јбт како тако видиш пост, смислиш одоговор, напишеш и све то за минут

8. Vidga, Šomi, kakve Švonje kači i onda se posle buni ja kad kažem da Šomi kupuje tigraste torbice i vozi Stila sa neonkama plavim ispod poda lolo

9. лукше мало пржим због тренутно актуелне теме, али да, увек ћу качити објективно препичке типа швоње
    е сад, то што се већина њих због медија и свега повезује са енимал принтом, стилом и порше десигном (™) не мења чињеницу да јебено прште. такође сам спреман на жртву у виду таквих неких постова о затамњеном стилу и пуми зарад објашњавања и саветовања вукајлијашке јавности

едит: била је емили милијон пута, тај неки швоња квалитет (™)

10. сестра виолета из породичног блага.

11. Nemoj me tući samo :'-(

12. Zatvorio sam temu. Kejt i nema dalje.

13. какво тућење пријатељу драги немој да ме разочараваш
    од мене можеш добити само помоћ, заштиту и савете
    иако понекад бациш пошалицу због мог укуса за препичке и генераног става да у ћивоту треба јурити и јебати што боље пичке

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.