U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
pa ti si dosla i rekla kako je to mit da su zene takve, a ustvari su muskarci mnogo gori....
a ustvari su isti, samo su zenske malo ipak gore
a haljina joj jeste kriminalna i to sam napisao
Ok jebati bivsu ribu ortaka?
Ortakovu veliku ljubav, prvu ozbiljnu vezu I slicno
Evo ne znam, ja ne bih ortakinjinog bivseg pogledala
Nekako mi je to van kodeksa
A to, nisi dobro napisala, ja skontao jebati svoju bivšu
Videla sam
Jbga
prekiseli posesivni mentalitet, ako je jebao nekad i vise ne jebe ko sprecava bilo koga jebeno na svetu da je jebe, i zasto ta bivsa riba ne odbije poziv na jebanje ako je BIVSA riba
stavljas u situaciju da je riba neki staticki pojam i da se podrazumeva da hoce da se jebe, da bi se bivsa riba jebala sa ortakom njenog bivseg mora da pristane na to, e tu se onda vidi ko je kakav i ko je sujetan i slicno
jer svakako njoj mnogo vise znaci to sto se jebala s tim ortakom nego sto njemu znaci jer se zene vezuju kao dvokomponentni lepak
Pa zato sto bivsu boli kurac
To je kao kad te zena vara, jel ona kriva ili svaler
Realno uvek je do onih koji su u odnosu I koliko ga oni postuju, a ne oni van odnosa
A bivsa riba je bivsa riba I nema bas neku duznost prema bivsem decku
Sadasnji drug ima, pogotovo blizak drug
Pa sad, koliko je posesivno, dalo bi se pricati
Ja ne znam sto da potencijalno iskomplikujes odnos sa ortakom/ ortakinjom zbog gluposti
Pogotovo ako je pala zla krv, tu vec skoro da moras birati strane
Pa ne eru
Opet predrasude
Ne vezuju se sve zene
Nekad je situacija komplikovanije od toga e idem da se jebem iz inata I slicno
Msm nije sve tako crno belo
Ima svacega
hahah dobro sad mi napisi objasnjenje kako se zene ne vezuju da bi opravdale to sto su se jebale
Isto kako se neki muskarci ne vezuju
ne znam kakav problem ti imas ali ocigledno si navikla da manipulises konverzacijom u RL, ovde ti ne prolazi mnogo jer je u pisanoj formi, ne argumentujes mnogo stvari i ti je argument debilan i navodis vodu na svoju vodenicu
Jeste zla manipulatorka
Takoe
#zutikisobran
ne znam koji kurac pokusavam na sajtu vukajlija.com da objasnim ikome ista kad svako sebi kroji sliku sveta ili usvaja od nekoga ko je jos veci debil
da, zene ne ogovaraju zapravo i nisu sujetne kad je bolja neka riba od njih, povlacim sve to, u pravu si
Pokusavas da dokazes da je tvoja skrojena slika tacna mozda xD
imaš ljudi koji nakon raskida ne žele da čuju jedno za drugo, ako uzmemo u obzir blizak ortački odnos, do problema dolazi jako često jer ono, na neki način i ti učestvuješ u životu svog bliskog ortaka, tj. da dođe do sranja u toj vezi ti ćeš ga saslušati i slično, sa te strane je nezgodno. I ako baš moraš da jebeš bivšu ortaka ono, makar popričaj sa njim pre nego što je pojebeš i traži blagoslov i slično. Ali je okej i sumirati u jebiga, ne jebi bivšu svog dobrog ortaka.
:)))
Meni je moj bivši prijatelj jebao bivšu djevojku pa se ona razočarala u njega pa sam je opet ja jebao i sad niko ni sa kim ne priča.
a mozda je on taj ortak zapravo
uzimajte njegov post sa zaprskom