Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Јел је још неко у фазону да редовно одjебава удате, јер је у трипу "нећу ти ја бити тај леба преко погаче, курвештијо погана", или сам ја једина будала? Узимам у обзир и то да је место где сам ово питао, препуно грдобина и наказа, које би се омрсиле и о леш у капели, ал замислите да то нисте, рецимо, како би гласио ваш одговор?

2. Ti si lud dečko, ne odbijam ni otrova kada je džaba a ne pičku, sačuvaj bože kakvih ljudi ima danas....

3. А шта бошњо зна шта је светиња.. ви по оним гудурама, после трећег пива, и на сопствену мајку би навалили, исту вам јебем..

4. Јел ти се допало новосадске цивилизације, и змајева што фурају корзом, а? Нема тога уБосни, јбг, капирам да си плакао ко дете од среће. Jy jy

5. не ложим се иначе на латино или остале гараве циганке али има неких јужноамериканки које су богиње брате а ова џенифер је светлосну годину од богиње, за дупе јој свака част и то је једини квалитет, тотално обична и нехаризматична особа

6. tako je, mala vidra je superharizmaticna i dva puta bolja od jeniffer

7. Мачак у чизмамa
    Јел ти се допало новосадске цивилизације, и змајева што фурају корзом, а? Нема тога уБосни, јбг, капирам да си плакао ко дете од среће.

Odakle tebi da sam ja u NS? xD

Kakva sirotinja klasična

8. A i otprilike 79% novosadista je izbosne hahaha majku im jebem ludu okupirali su vas

9. Jel vi to ozbiljno pljujete madakafing dzej lo?

10. Pa serem vam se u generaciju glupavu balavu da vam se serem ona kad se pojavila ona je bila no1 picka u univerzumu i postavila jebeni standard za danasnju guzicu znaci i danas se picke pridrzavaju toga poput pamele anderson vrv cete i nju da popljujete sad ona se takodje pojavila i postavila standard vamp devojki stotine miliona zeli da izgleda kao ona drkali smo po 17 puta dnevno na obe

11. I onda kao vrhunac reme okaci neku rndjavu prakljacu koji bi na ulici prokomentarisao “pa jebo bi da dodje fazon” eto koliki ste idioti svi zajedno

12. Me, ja I dalje samo I haljini
    Haljina je katastroga xD

13. hahah reme sa dekecim standardima voli misticne udovice

14. Pa haljina je odgovor na temu skupa tog jebem vas nadjite kako su ostale bile obucene

15. Nadjite sad kako je neka riba bila obucena na maskembalu nekom i onda se smejte kako ide ulicom obucena ko limeni iz carobnjaka iz oza eto to je taj neki fazon

16. Hocu i ja da kupim kosulju na cvetice, ove jednobojne smaraju

17. Ako je ovako katastrofalno stvarno ne zelim da gledam
    Dosta mi I ovaj stres sa cirkonima, krstom I perjem

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.