Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
od 7 nece biti zive duse na sajtu...
Oce , oce , mora da ima komentatora , ja koristim TV karticu pa mi lepo :D .
e jbg... ništa krećem ja onda u drugu sobu, tamo mi tv a treba mi 10ak min da prebacim ovo babsko dupe lololo
Frenki, ti si kralj...Inace bilo je 135-35, reci da ce ovaj mali pobediti minimum 100 razlike i osuri nekoga =)
Хвала царе, јављам шта сам узео кеви.
E ovaj je mator neki bre xD
Ima da izdahne od ovolkog "stop!" hahahaha .
И ти си угазио овог чичу 100 разлике? аххахах
А пази фрајера како му дао на почетку да се зарадује. :)
Hahahaha , to to .
Osecam da ce cile u ovoj igri da pukne :D
Неизвесно!!!!
Осећам да ће Сијалица да га угази на "ко зна, зна" као моја баба мраве кад нагрну на кућни праг.
Ovaj vise ne mrda , sem mozda u Ko zna zna , a tad ce i da izgubi to sto dobije pa dodje na isto .
"Milorade slobodno se javljajte."
Hahahahhaa
Овај деда не зна ни да притисне лололо
"Пре игре "ко зна, зна" разлика је само 4 поена, да видимо да ли ће се нешто променити после ње."
Ма неееее
Čiča se šlogirao jadan :D
Ово је смешно!!!!
Бар