Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
СТОТКИЦА!!!!
razlika 100 poena jbt...
Да се зна да не зна само Сијалица асоцијације да решава. :)
Zao mi za cicu nesto hahaha . Gotivan onako .
Hahahaha "MILANE SLOBODNO SE JAVITE"
Haha, usro ga u "Ko zna zna". A i jesu bila lagana pitanja.
ČIČA JEBE, lololo
Svaka čast, momčina si nema šta. Gledam i dalje.
SIJALICA JEBE!!!
Odlično. Je l' će izadješ opet na televizor? Ako da, kada?
Мени било жао човека
Svaka čast Sijalice, ubio si matorog :D Najjače mi je bilo kad je matori pokušao da reši asocijaciju, a nije pre toga otvorio polje :D Izgubio se kao magarac u magli...
Jes čiča malo pogubljen al ko ga jebe. Gazi matorane. :)
http://www.imdb.com/title/tt0477348/
Evo u čast našega Sijalice jedna definicija... :D
Молим модераторе да промене наслов теме у "Жаре Сијалица јебе у слагалици". :)
onaj brka nece posterisati..
Neka vas bude stid, omladino moja... Nije lepo smejati se starijem čoveku kao što sam ja. Zar vi ne možete da razumete moje godine, ja ne mogu da reagujem tako brzo kao ovaj balavac. I nije u pitanju moje neznanje, već samo pad koncentracije, i ovolika razlika nije bila realna. Molim da više ne govorite teške reči na moj račun, jer ja to nisam zaslužio, dijabetičar sam, imam dva bajpasa, primam 8 000 penziju mesečno, a imam dvanaestoro unučadi. Nije bitan kviz, život je ono u čemu se ljudi mere... Pozdrav.
Trijumfalan povratak na Vukajliju bre =)
Hvala vam jos jednom, samo se bojim da cete se smoriti ako nastavite ovako. Sledeci put na televizor izlazim sutra protiv studenta '90 god...
Jao deda, deda... Ajde ko je napravio dupli? :D
Ko sme da se javi na poternicu? =D
Losa slika bre deda .
PS. Ja taman razmisljao da otvorim dupli :D