Ко последњи, трк по вазелин!

1. Pitam. Moj deda nocima ne spava jer je cuo tvoje teorije zavere. :)

2. Viš ja verujem u ono kao, raj-pakao... ne baš bukvalno tako, ali na tu foru...
    pa kontam... tamo sam večan...
    tj nema mi kraja... ili
    ne može mi niko ništa...
    Nego da te pitam, jel veruješ u snove?

3. Vi ste gore na brdu, vama je lako...Mene cu vulkan da skrlja za sekundu...dole u ravnici.:)

Pa nisam ih nikad posebno tumacila. Sad ono, verovatno ima likova koji kad ga odsanjaju to i bude. Ja mogu samo da se nadam ostvarenju svojih snova.:)
    Znas da su "bezobrazni" snovi bili zabranjeni od strane Frojda?
    Zamisli debila, ko da ja znam sta cu da sanjam. A i najjace da bih mu rekla posle.:))

4. Pa mozes da se preselis kod mene, pa kad krenu poplave zabacimo stap do 357 i pecamo. :)

5. Никад нисам контао ову игру....

6. Moze...
    Dal ce deda hteti da me primi, ipak sam mu ja unela nemir u kosti?:)

7. Pa ja se nadam da ce deda capnuti pre toga, da nam ne trosi dragocenu hranu tad. :D

8. Никад нисам контао ову игру....

šta tu ima da se konta...
    mi smrtnici nešto seremo...
    i kad neko od modova dodje i uradi caaaaaap...
    kraj...
    i ko je bijo poslednji... pobedio...
    samo što u poslednje vreme poslednji nije pobednik već...
    se dešavaju čudne stvari....

9. E stvarno si...
    Nemam reci.
    Za dedu tako...?

10. Бунио се Тијанић па сам га мор'о скинути.

11. Sta sam rekla? o.O

12. Pih, a bio je dobar.

Rekla si da ce deda da capne, da ne trosi hranu.
    Nije te sram...Mf.

13. Pih, a bio je dobar.

Љољ. Па обрисао сам га зато што је срање.

14. Pa ja sam to rekla da bi ti imala hrane, djubre jedno nezahvalno!

15. @KAKANA
    i ja bih voleo da mi se ostvari san...
    sanjao sam kako je padao sneg... ja išao mojom ulicom... i sreo devojku (u koju sam inače zaljuibljen :P)...i dao joj žvaku Orbit od limuna, i sećam se da je bilo 4 u pakovanju... i onda smo negde otišli...
    A slučajnosti, ja sam tada stvarno imao te žvake, sad mi ostalo 4 i pada sneg...

16. Boga mi, to nije zajebancija...
    Izadjide ti na ulicu, mozda naidje ona.

Nemoj molim te, posle da gorim u furuni zbog te kore 'leba koja bi pripala dedi.:)

17. Јбг, ја дош'о са славе и нисам се напио. Који блам.

18. Al biJo je dan...
    neće ona sad...
    sutra ću dizađem...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.