Svi pljuju, a ja gotivim...

1. obozavam da odem u kladionicu u blatnjavim patikama ko neki klosar.merak mi je.

2. КК ЦЗ, Ливероол Ф.Ц., Наташу Нинковић, пасуљ и сарму од јуче, неслани кикирики...

3. Burek sa svim i svacim a ne samo sa mesom, caj bez secera.

4. Kako dobra tema :D

Ziljavost, šabanizam i fenseraj.

5. Српску народну књижевност.

6. Ко пљује српску народну књижевност? 0.о

7. Многи не воле.
    Неки то и не сматрају уметношћу.
    Мени ни лујка од професорке није угасила симпатије.

Едит: А за пљување у правом смислу те речи задужени су неки теоретичари завера.

8. Балоте (боћање).

9. А, ко пљује пихтије брате? Пихтије и раџа...милина :)

Zlatana Stipšića i njegove balade!

Исто. Али, готиви пуно људи њега, и из рокерских дана, а и сада :)

10. ова тема постаје полако али сигурно лицитација док неко не звекне нешто што нико јебено не воли... :)
    за сад се Кустурица и Брега добро држе, нисам још снимио да је неко рекао да их готиви... џД

11. Шта фали Кусти? Ја га готивим. И ето, остаје нам победник. :)

12. Да, готивим и ја Кустурицу. Ал' замало. Јебали га Цигани, мора свуда да их гура...

13. Ма добро за Цигане, али има добрих филмова, рецимо Андерграунд је покидао, ја га највише због њега готивим. Остало мање више. Није му ни књига лоша, може боље али је ок. Тако да је готиван кад се све сабере.

14. Па? Човек има визију :)
    Шта има лоше у Циганима? Мислим, правим, не делијама.

15. НЕ ДАЈ СЕ БРЕГО!!

16. Зељчек готиви Брегу. Мени се више допада Северина. :)

Знам да га је човек бранио и то фино и аргументовано.

17. Шта има лоше у Циганима?

Већина смрди и понашају се к'о стоке, ови културни су ок. Није зато што су Цигани, мрзела бих ја свакога ко је такав.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.