Svi pljuju, a ja gotivim...

1. Gotivim da legnem u pola 1 a ustajem u pola sedam. Baš kul.Skroz sam moderan majkemi!

2. Rosoneri nije valjda da još puštaju one džulove ispred škole?

3. Ma tu im je najkomotnije.Gospoda obozavaju da setaju kerove tuda.

4. Oftopičiće al kad upadne na pravo mesto i u pravo vreme.

5. Što ne kažete Miki da ih pogazi kolima jednom, ionako ima dosta prakse sa gaženjem đaka hahaha.

6. Počinjem da sumnjam u svoju inteligenciju, ali ja ne razumem nijedan post sa ove strane.

7. Ne bre, kakav Cimeša, Mika bradonja što vozi Lagunu. Ako nije otišao iz škole, e onda ste najebali. Nama je jednom isključio struju pred neki kontrolni i cela škola kući.

8. Nemam pojma ko je to.

9. Lolo Katija, nisi u toku. :)

10. UOZBILJITE SE BRE, JEBEMULEBAC U PIČKU. Svaki sledeći offtopik, mesec dana lađenje. Mršte.

11. Evo ja gotivim profesora Miku iz prakse koji je imao običaj da gazi đake i isključuje struju u školi.

Inače kolega čuo sam da je prešao na mašinac, predaje valjda dinamiku fluida ili šta već.

12. Adrijana(još čuvam dres Intera sa njegovim imenom u ormanu),Gurovića(kakav god da je bio mi je idol dok sam kratko trenirao košarku kao klinac),Halida Bešlića,Nirvanu,Bon Jovi....Pokušaću još da se setim :)

13. Aj sve, al što Adriana? Ja voršipujem narezak!

14. Liverpool gotivim puno, najviše od stranjskih klubova. Ove sezone ih svi pljuju i još me podjebavaju, valjda će krenuti da igraju kako valja.

15. Злочесту пуфницу :)

16. Куртис Џерелс, бивши и садашњи порочни спортисти (Родман, Руни, Просинечки, Гаскојн, Пантелињо, Саша Илић, Каниђа и остали олош), Колонија (не знам зашто), Инзаги... готивим му чак и оног мутавог буразера!! (но хомо)

17. Ahahahahahahahahahah de se seti Simonea :)))) Simone sabija :)

18. Појзн и Ганзе. :Р
    Логику, мату и реализам, неки су поменули.
    Неред.

Иксде смајли, што га толико мрзе?

19. obožavam da psujem ko kočijaš i da se ponašam kao klošar, prosto uživam u tome
    volim da jedem škembiće

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.