Svi pljuju, a ja gotivim...

1. Бају Малог Книнџу. Баја је до јаја.

2. Dadu Polumentu i Fazliju. Meni su oni baš dojajni.
    Pogotovo ova nova stvar Dade - ti ti samo ti želim te ljubavi! Nači vrh!

3. Ко може Бају да пљује? У ствари, може ако је паша или усташа.

4. Pljuvali su ga u komentarima na ovom sajtu.

5. svetlanu veličković

6. ispalio sam se obriso sam post :D
    nego inace ko njih pljuje,za njih znaju samo uberkladionicari,a ja sam nekad to bio,pa samo zato znam za njih

7. 9gag mi ovde često pljuju, ne znam zašto.. Random gluposti sa interneta, kao i svaki drugi sajt na taj fazon..

8. Slip gaće, al' ozbiljno. Muda mi suviše landaraju u boksericama.

9. A je li ljudi stvarno mrze slip?
    Meni su najjače klasične pamučne gaće. Ne znam što su out i dedeće i šta.

10. Ma ne mrze, samo zavide onima koji moraju dobro da ga upakuju da ne bi mnogo vileneo okolo.

Nego koja je poenta onih tesnih bokserica, kako li se to već zove. Tesno ko slip a više mesta zauzme na štriku i u veš mašini, jedino što mi pada na um je da je nekad neko navukao ženine bokserice pa mu se dopalo. Znači u pitanju su gaće za latentne homoseksualce.

11. Zeljka Sasica, iako slusam Heavy Metal.
    Skvirt. Mnogo njih ni ne zna sta je, pljuje.
    Kad se setim jos necega, dodacu.

12. 9gag sto rece sunshine i LoL vidim svi pljuju ko budale a opet najigranija igra na svetu..

13. Povrće. Jebeno povrće tipa grašak, boranija i ta sranja. I punjene paprike. I sarme. Ne kontam toliki hejt prema tako dobroj rani.
    Masne metalike. One prave ne gej pederske emo kvazi metalce.
    dopuniću kad se setim

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.