dinje.
eo jednog recepta, sam provalio, slučajno:)
iseći dinju na kocke, staviti šećer i metnutu u komoru za led u frižideru. dobićete osvežavajući has, koji se topi u ustima.
tako sam jednom hteo da ohladim dinju i zaboravio da je izvadim...kako sam se prijatno iznenadio kad sam se setio kasnije za nju:)
inače, ne jedem je sa šećerom nikako, osim u ovom slučaju.
Pa, nije da ih nikad nisu voleli, ali se mnogo ljudi žali da rts smara sa tim serijama, ko im je kriv kad nisu izlapeli na vreme. Ja se oduševim svaki put kad vidim da se Sima ipak vratiiiiooo!
И ја волим семенке.
Ja taman sebe.
Semenke<3
dinje.
eo jednog recepta, sam provalio, slučajno:)
iseći dinju na kocke, staviti šećer i metnutu u komoru za led u frižideru. dobićete osvežavajući has, koji se topi u ustima.
tako sam jednom hteo da ohladim dinju i zaboravio da je izvadim...kako sam se prijatno iznenadio kad sam se setio kasnije za nju:)
inače, ne jedem je sa šećerom nikako, osim u ovom slučaju.
Odsada sam semenka.
mislim da je pojenta bila u pljuvanju,ali došla masa,pa daj semenke,lolo.
Isidoru Bjelicu
гордана кичића
Čildrn of Bodom.
Sergeja Trifunovića. Ali ne njegovu ličnost nego glumu.
Isto. Lik je gejcina pozerska koja misli da je neki kurac, ali stvarno kida kako glumi.
Srećne ljude, guz papir na listiće, klipsi s ukusom smrdljivih nogu, čips grčka salata, različite čarape i naravno gašenje tevea na dugme.
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%80%D0%B5%D1%9B%D0%BD%D0%B8_%D1%99%D1%83%D0%B4%D0%B8
A ko to pa ne voli Srećne ljude?
То су антихристи, сотоне. СВИ ВОЛЕ СРЕЋНЕ ЉУДЕ!
Pa, nije da ih nikad nisu voleli, ali se mnogo ljudi žali da rts smara sa tim serijama, ko im je kriv kad nisu izlapeli na vreme. Ja se oduševim svaki put kad vidim da se Sima ipak vratiiiiooo!
Andreja Pejića.
http://www.youtube.com/watch?v=quiIZ9smwQo Bana Đokića. Dečko je realno talenat.
Mene.
Ovo odavno planiram da kažem. Ja ljepše dijete nikad nijesam viđela od ovog sa Šalabajzerovog avatara. Nebitno je li tvoje ili nije. :)
Види се да ниси виђела мене ко клинца :шмек шме: