Svi pljuju, a ja gotivim...

1. Ahahahaha, bi l' ga jeb'o? Ima veću sisu od mene. Jes' da je steroidna, al' nije loša :)

2. : чита назив теме :

3. E, bre, napraviste papazjaniju od naziva teme. Vrćite ovo na normalu.

4. Da, tata :pokunjeno odlazi:

5. Филипа Инзагија.

6. A jel Inzagija volite ko glumca ili ko fudbalera?

7. kao fudbalera koji je u stanju da udje 5 minuta pred kraj i preokrene rezultat.
    da je jedno 10 godina mladji milan bi osvojio sve zivo.

8. A jel Inzagija volite ko glumca ili ko fudbalera?

Jel ja osecam miris paljevine? :)

9. Jel ja osecam miris paljevine? :)

Evo gorim do jaja. Pitam ljude zbog kojih kvaliteta ga cijene.

10. Niko ne pljuje Motorhead , a ja gotivim

11. Vreo čaj leti.

Leti malo sutra! Ima da mi platiš novu šolju.

12. E ja sladoled zimi. I rano jutro, izmedju 4 i 7.

13. Leti, leti, pogotovo sa trećeg sprata.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.