Svi pljuju, a ja gotivim...

1. Sunshine, pobegao bi ti glavom bez obzira :)

Ja imam veeeooma niske kriterijume :)

2. Људи који се ложе на Бајагу заслужују само да умру.

Pazi šta si rekao. A plakaćeš za mnom, znam.

3. Mrmun vrcka? Sad mi je jasno zašto je i noge prekrstio kao žena neki dan :)

Ма, не он. Овај Мелкијадес што ме прозива. :)
    Што никако не умањује МрМунову женственост. :)

Volem i debele žemske. I dlakave žemske. I one žemske sa bicepsima i kvadricepsima.

Јеси сигуран да их ниси помешао с некијем мужјацима?

4. Pazi šta si rekao. A plakaćeš za mnom, znam.

Ко за Цобијем. :)

5. Ко за Цобијем. :)

Ahahahahahahhaha, priznao je, priznao!!!

6. Америчко рвање ....

7. Још нико не рече да воли ЦИГАНЕ.
    Њих изгледа нико не воли. :))

8. Ja volim Šiptare. A i Cigane.

9. Џими
    Још нико не рече да воли ЦИГАНЕ.
    Њих изгледа нико не воли. :))

Ja, htela ne htela, moram da ih volim:))

10. E i ja volim američko rvanje. Andrtejker i Džon Sina su carevi. I braća Hardi.

11. Lololo, Pufnica je izgleda ciganka :)

12. Jedan je Batista, bre!

13. Muzika za pod šator. Šminkeri jebite se!

14. gamby
    Lololo, Pufnica je izgleda ciganka :)

Jesam, sta cu;) Dobro je za ten;)

15. Ja ne volim to rvanje al Andertejker jebe.

16. Nije toliko loše ali ozbiljno moraju da angažuju nekog manje retardiranog da im piše "scenarija", u stvari to mogu da progutam al' trebaju da naprave par dobrih "fajtova" ovo je sve sranje.

17. Ju, kakve sise ima ovaj plavi.

18. Uuuu, Tripl ejč je gotivan.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.