Pun mi je kurac ološa u svim partijama.Hajde ,bre NARODE,da više niko ne glasa za ove lopove.Napravimo Pokret slobodoumnih,samomislećih građana ove Srbije,da im sjebemo planove o novim krađama,dok kao džukele zatrpavaju stare lopovluke i rasprodaju ovo malo zemlje.
Kada bi njihove liste ostale prazne 2012. godine,shvatili bi šta rade Asanž,antiglobalisti pa i jedan Katona.Tesno mi je,osećam da njihov Evroserizam namiče kontrolu,kameru i pandura u moju glavu i moj ceo život.Nazovimo se NAROD PROTIV PARTIJA
Pun mi je kurac ološa u svim partijama.Hajde ,bre NARODE,da više niko ne glasa za ove lopove.Napravimo Pokret slobodoumnih,samomislećih građana ove Srbije,da im sjebemo planove o novim krađama,dok kao džukele zatrpavaju stare lopovluke i rasprodaju ovo malo zemlje.
Kada bi njihove liste ostale prazne 2012. godine,shvatili bi šta rade Asanž,antiglobalisti pa i jedan Katona.Tesno mi je,osećam da njihov Evroserizam namiče kontrolu,kameru i pandura u moju glavu i moj ceo život.Nazovimo se NAROD PROTIV PARTIJA
Tako je!!!
http://ui17.gamespot.com/2032/facepalmbear_2.jpg
Mi nismo u stanju kurac od plastelina napraviti-a ne pokret.
Smatraj da smo se nazvali....
I ti si nečiji?
Očekujem katanac,spem ili spin uskoro od onih koji o Američkom moralu misle isto što i o srpskim partijama.Pa za koga da glasamo kad su svi trash?!!
Ne diraj mi treš!
Ti si strani plaćenik!
Tu si u pravu,nas ni zemljotres u Kraljevu nije isterao na ulicu.
Ti si domaći izdajnik!
Ti si domaći plaćenik!
I strani izdajnik!
Rambo je tata!
Ne zanimaju me partijski mediokriteti,već oni koji imaju svoje JA.
Чедомира Јовановића за председника !
Ja imam svoje ja, ali me TI ne zanimaš.
Ma vi ste bre sve spijuni !!! (from Ko to tamo peva)
Bravo Kizo,budi prešjednik.
Gamby,biće da ti je JA-JE,žutoooo.
JA SAM ZA TO DA SE SJEBE VLAST, BILO KOJIM PUTEM, MAKAT BUŠENJEM GUMA NEVINIM PERVERZNIM SUGRADJANIMA; SARM IH BILO
Nemačko je najbolje _ Who sings