U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Crtam sve, i to veoma dobro. Bilo koji vizuelni medij mi ide od ruke. Ruke su mi ispraksovane za vešte radove. Lopta i muzika me ne vole, moje dve neuzvraćene ljubavi.
Kuvam i radim po gajbi, mogao bih i za pare. Nekad sam navodno bio dobar sa rečima, ali je to na faksu zakržljalo.
Ako radiš na urgentnom u Bg, možda se i poznajemo...:)
Isto.
гимнастика - не ритмичка
спорт..
у музичкој школи ми је професор препоручио филозофију, и да баталим инструмент... :)
Dobar u svim kućnim majstorijama, nekad sam ''jeo'' gitaru, motam bxne za relativno kratko vreme, i još mnogo,mnogo toga...
Читам брже од већине људи које знам. Није нека вештина, али може да послужи када си у шкрипцу с' временом, а мораш нешто да прочиташ до краја.
Писање, нисам неки богзнакакав уметник, али, боље ишта него ништа.
Шминкање.
Глума.
Остало мање више, најлошије стање је што се музике и хране тиче, кад запевам ширим мртвило, а кад скувам нешто, људи размишљају да моју храну искористе као оружје за своје најљуће непријатеље.
Znam da spamujem i trolujem, a da ne budem banovan :))))))))) Hahaha spam-trol trol-spam Hahaha
Edit posle 2 sata: sta sam vam rekao :)))
Edit posle 24 sata: I dalje sam neprikosnoven spamer
Haha
Spam spam
Trol trol
Neki veliki drmr
Kad sam 6-7 godina strasno sa zavoleo suncokret. Od tada on i ja provodimo vreme zajedno. On je kriv za moj jutarnji natečeni jezik, usne, opori ukus u ustima. Ali ja ga ne krivim. Volim ga. Jednostavno ga volim. Moj talenat se ogleda u sposobnosti da ga volim.
Volim te druže!
Пишем рукама к'о ногама. Мислим, естетски гледано.
Лепо сам рецитовао у своје време, мало музике и тако, има још пар ствари али нису занимљиве.
ostajem veran dokolicarenju
profesionalni karaoke pevac - :D
Umijem lijepo da pričam,kažu ljudi da vole da me slušaju.:)
-Vesta sam sa jezikom:): Napravim urnebesnu pricu od najobicnije gluposti, lako zasmejem ljude. Pisem, ne tako dobro kao sto bih htela, ali bas uzivam u tome. Klepam neke rime,ovo-ono.
-Mogu da se smejem dvajes minuta u kontinuitetu. Provereno vise puta.
-Odlicno imitiram pojedine ljude.
-Odlicno sam recitovala, verovatno bih mogla i sad, ali nisam odavno.
-Mogla bih fino da glumim, ali se ne bavim time 'vako u zivotu.
-Ne skodam osmeh sa lica ni kad mi se svet srusi na glavu.:)
Moj talenat je, kako vecina kaze, gluma. Vec 4 godine se bavim glumom, do sada sam odradio 2 javna casa i 2 predstave. Takodje, repujem. Nisam toliko poznat, ali ljudi koji me slusaju kazu da uopste nisam los :)
Crtanje karikatura. Negde od 4. osnovne, prvih pet do petnaest minuta(zavisi od profe) slušam šta se predaje, a onda se bacim na crtanje. Javne ličnosti i ne skidam nešto, bolje mi idu ljudi koje znam, fazon uhvatim neku esenciju kuracpalac.
Prirodni talenat za gubljenje u prostoru.
Pisanje pesama, jos od 10. godine. Znaci ne da sam se pronasla...
Skijanje. Počelo kao talenat, preraslo u strast.