Vaš talenat

1. Jebem duze od dva minuta

2. Au ovo je baš teško pitanje, ja od silnih svojih talenata mogu enciklopediju da popunim. Recimo da sam lenj, pa mi teže idu nuklearna fizika, matematika i sve te genijalne nauke, tu uopšte nisam talentovan!

3. Umem da presavijem kurac i stavim ga izmedju nogu i tako da mi žbunj izgleda kao pička to naravno kad ga ne obrijem a brijem ga redovno na opasno...

4. Ako se moze nazvati talenat.
    Dajem 95% koseva sa razdaljine.
    Jednom mi je na fizickom bila trojka 14/14 za pola sata.

5. Izvinajvam se nisam video da je tema ozbiljana... pomalo znam da crtam ovo su neki od mojih starih radova http://ivicaxxx.deviantart.com/gallery/

6. pomalo znam da crtam

Дечко ти јебеш.

7. Добар си луди психијатрееееее

8. Desnom šakom hvatam muve.
    Zvao ove za Ginisa , ali kažu da to ne prihvataju.
    Zbog neki tamo muva u Africi

9. bacam kamenje sa ramena.

10. Imam abiliti da prepoznam dal je muško ili žensko prase kad je u pitanju pečenje.
    u fazonu, uzmem zalogaj-dva, kad odem na slavu ili gde već se hasa i mogu 100% bez greške da kažem dal je bilo bata ili seka.
    ali ovo važi za pečenje samo.inače, de bi mi kraj!

11. Цртам, раскивам.

12. Mogu da oraspoložim bilo koga, bez obzira koliko je skenjan/a pre toga bio/la.
    Mogu da rasplačem bilo koga. Čak i bezosećajne psihopate.
    Znao sam da ubacim po 5 puta za redom u koš sa sredine terena.
    Znam da množim sa 36 bilo koji broj do 1000. (pogodite zašto - he he)
    Znam rulet točak na pamet, kažeš broj - ja ti kažem boju, njegove susede, sedmi broj desno, štaoš.
    Mogu da učinim da bilo koja svota novca nestane.
    Pocepam des kubika drva za dan, grabovinu!
    Mogu japancu da objasnim koncept švercovanja u srpskim vozovima za samo 5 minuta, koristeći se pantomimom.
    A najveći talenat mi je što znam šta žene žele, ha! (ova informacija nije na prodaju)
    Jebote, nisam imao pojma da sam jebeni ubertalenat.

13. hahahahahaah.
    prodavnica je kad uđeš u prodavnicu a član si mense.
    pisao si to već juče

14. prodavnica je kad uđeš u prodavnicu a član
    si mense

koja je fora s ovim? Šta sam pisao juče? Nisam to ja napisao nego mi je neko odgovorio sa tim citatom.

15. Mogu da ubijem u pojam svojim pesimizmom čoveka koji je npr. dobio sina posle dugogodišnjeg angažovanja, iako on misli da sreći njegovoj nema kraja.

16. koja je fora s ovim? Šta sam pisao juče? Nisam to ja napisao nego mi je neko odgovorio sa tim citatom.

samo će ti se kasti uskoro ;)

17. Hahhahah proviron demotivator

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.