Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ubijmo Zmiu i njenu spoznaju u korenu :P
Zapravo, iz onoga sto sam ja shvatio, nije toliko nuzno. Nekad moze cak i da steti, da interferira sa zenom. Zen budizam je specifican i po tome sto ne proucava budisticke svete spise sa istom revnoscu kao neke druge skole. Ideja Zena je da se do prosvetljenja dodje na isti nacin na koji je i Buda dosao, samospoznajom.
Отаку је у праву. Ја мислим да је тема ЈЕБАЊЕ ризница зен коана.
E pa eto, zavrsili smo sa pricom. Sad moze lok :)
Mršte! :)
Pa o cemu bi ti? :)
Један зен пандан је рекао: Једног дана кад кажеш: "коачно разумем зен", тада имаш озбиљан проблем. :) Па ти види Гамби.
A u stvari nije problem kada razumes zen, problem je kada kazes "konacno razumem zen".
Ljudi, meni stvarno ništa nije jasno. Čitaj i čitaj, ali ja sve manje kapiram. lolo
Па, ја контам да је проблем у томе што зен не може да се РАЗУМЕ и да ако мислиш да га разумеш значи да си се опасно изментолисао :) Разум је кул ако оћеш да интегралиш, али није зен, НЕ ЈЕБЕ.
Imam ja druga i stalno priča o zenu.
Pa koji je moj onda poenta? :)
Поента је у томе што зен ОБЈАШЊАВА :)
Гамби, има и овај савет: Учење зена захтева твоју сталну и непоколебљиву непажњу. ЛОЛ. Немој више да долазиш на ову тему :)
:-)
Hahahahahaha :)
glupo pitanje
Ja sam i dalje glup.
Сос објаснијо
Ma jebeš ga. Smorio sam se. Drmi lok.