FIlmski kviz

1. jeste taj, u cilju održavanja kviza živim moš nastaviti
    grešiš, odlično je odglumio tu. nije sad transformers ne znam kakav al menjao je izraze lica, nije bio mrtvi kijanju rivs
    http://www.imdb.com/title/tt0268126/?ref_=fn_al_tt_1

2. Ma ne volim Kejdza jer je poznat samo zbog strica* dragog mu (Frensis Ford Kopola)

Kako se zove film koji je napravljen po istinitoj životnoj priči jednog NASinog inženjera, i u kojem se opisuje njegovo djetinjstvo u rudarskom gradiću Coalwood?

Dao bih vam i glumce ali ne bi vam to nešto pomoglo.

3. Није ујак, него
    СТРИЦ.
    Т
    Р
    И
    Ц
    .

Поздрав

4. ДА НЕ ЗАМРЕ КВИЗ

Којом реченицом почиње

КУМ
    У
    М

5. mnogo godina kasnije...

6. I believe in America.

7. брао сијалица

8. Koja američka savezna država je poprište "Projekta: Veštice iz Blera"?

9. jebem liga, može biti vajoming ili merilend, nešto me jebe sad sjećanje

10. Aj teraj dalje, Merilend je...

11. pitaj ti ponovo, nisam u elementu

12. Kako se zove autoritarna afrička monarhija čiji princ, u tumačenju Edija Marfija, osvaja Ameriku?

13. Zapravo je Zamunda, ali teraj dalje...

14. Evo nešto lagano.

Kako se zove izmišljena marka cigareta koje puše likovi u filmu Pulp Fiction?

15. Jeste, teraj dajle.

16. e cekaj, ja sam samo upao ovde... sad treba da postavim pitanje?

17. u filmu 'the simpsons movie', springfild se granici sa koje 4 savezne drzave SAD?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.