Prijava

Nije odgovorio, ali vidim da niko nema pojma.
Neka novo pitanje postavi ko prvi naidje.

U jednom od filmova Larsa von Triera, glumac Džon Rajli je odustao od snimanja u znak protesta i na njegovo mjesto je došao Slovenac Željko Ivanek. Zbog čega je protestvovao Rajli?

Због ероцке сцене?

Ma jok, to je u Trira ko dobar dan.

Zbog Trirovih političkih stavova?

Zbog neispunjavanja nekih personalnih zelja.

Zato što je musliman.

zbog ubijanja magarca.

Edit: sad vidim koja su pravila, pa pošto znam da znam, ide sledeće pitanje: u "dežurnim krivcima", u line-up sceni, kada je došao red na benisija del tora da izgovori rečenicu, svi su se zasmejali. zašto?

Zato što se dobar pasulj daleko čuje.

zbog nacina na koji prica jebem mu mater ? il nisam razumeo pitanje, ili je fora nesto sto se ne moze zakljuciti iz filma... ili sam glup :(

EDIT: morao sam da izguglam, u pravu je zet, ajde pici :)

plastični zet je u pravu. benisio je ispustio pozamašan prdež, ovi se zasmejali a reditelj nastavio da snima i ostavio scenu jer odlično prikazuje njihov međusobni odnos i prijateljstvo.... pitaj zete

Kad smo kod Spejsija čuvenog, kako se zove udarac koji njegov lik zadaje Džordžu Kluniju u The men who stare at goats?

udarac smrti jebiga, ne znam tačno kako se zove, al fora je da umreš sigurno kad ti ga neko izvede. evan mekgregor ga pita i kao posle koliko vremena nastupa smrt i ovaj mu mrtav ozbiljan odgovara u tome je stvar, nikad ne znaš lel.
odlična komedijica bridžis je tu genijalan isto, mogao bih opet da pogledam

Dim Mak je tačan naziv, ali može proći opis. Teraj dalje Kuratore.

aj nešto laganeze, u kom filmu nikolas kejdž glumi dve uloge?

lol ne, ovde je dve zasebne osobe glumio

E ne znam kako se zove film, ali fazon gledao sam kraj na Atlasu, oce neki par da ubije njega i njegovog brata blizanca... Inace Nikolas kao i u svakom filmu isti izraz lica citava 2 sata.