Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kome je prvo ponuđena uloga Indijane Džonsa?
Deniju de Vitu?
Ахаха, не верујем :)
Ne, De Vitu je nuđena uloga Kejt u "Titaniku" :)
Неко од познатијих из старе гарде?
RElativno. POznat po ulozi u jednoj jako popularnoj TV seriji s početka 80-ih. Dodatna pomoć, da je on glumio Indianu, izgledao bi kao Haris Džinović.
Deni Trejo?Isti Haris.
Tom Selek
Ne. Poenta je u brkovima koje taj glumac skoro uvek ima i šeširu koji je, je l` te, karakterističan za Indianu (uzgred, da li se pravilno kaže Indiana ili IndiJana Džons?)
Otaku, jeste Tom Selek, tek sad videh odgovor. Cepaj dalje.
Пa Шон Конери ми на њега личи....
ЕДИТ значи није
De bre,pa koneri mu je glumio ćaleta.
Za slučaj da je moj odgovor prošao neprimećeno, Otaku je tačno odgovorio - Tom Selek.
Ахахахааха... Видиш то ми сад пало на шамет :) Јеботе
Овај није активан, неко други.
Tu sam tu sam!
Samo da smislim!
Eh dakle...
Po kom filmskom liku je grupa Duran Duran dobila ime?
EDIT: iz kog filma, to jest.
Otaku, video sam odgovor na Wikipediji, mislim da je pitanje preteško. Al` voleo bih da grešim.
Ја не знам, а колико видим само ми учествујемо.
ja blage nemam