FIlmski kviz

1. Ajte ljudi, Dzejn Fonda glumila u filmu, naucna fantast'ka je!

2. A Barbarela, ne moze ovako, ne mogu ni ja da cekam sto godina!
    Evo nesto lakse:

ko je glumio Betmena u Bartonovoj verziji?

E ako ovo ne budete znali, demonstrativno predajem nekom drugom i uvredjeno odlazim!

3. Мајкл Китон. И какав је ово квиз? :)

4. Ajd Wojtece. Takav kakvo mu je ime, sta si ti mislio? :)

5. Само цепкате КОКИја. :)

Једини хорор који је освојио Оскара за најбољи филм?

6. Јагањци?
    ЕДИТ јел то уопште хорор?

7. Јес, Јагањци. Настави.

8. Sad sam procitao, cekam nekoga pametnijeg :)

9. Ko je trebao da glumi u filmu Chino(1973), prije nego što je Čarls Bronson dobio tu ulogu?

10. Неко други, стао мозак.

11. Лупам - Клинт Иствуд?

12. Henry Fonda? :)
    ако није један од ове тројице, онда дођавола :)

13. ode dub da ladi jaja.bole njega uvo i da ovde neko ubode

14. `Бо те лебац, Дубе, ово питање је превише зајебато. Гуглање и чепркање по имдб-у не воде нигде, собзиром да је филм гледало типа, 3000 људи (530 оцена на имдбу). Скрати нам муке. :)

Капирам да није ни један од наведених глумаца, јер су сви већ били повелике звезде да би се појавили у релативно малом европском филму.

15. Otaku, slucajno znam odgovor na tvoje pitanje o Duran Duranu, mada me muzika ne zanima, nego sam nekad citao nesto o tom filmu... Barbarela ;)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.