HaxBall Вукајлија турнир

1. Турнир се игра по елиминационом систему.Екипу чине 3 играча.
    Овде стављајте саставе екипа , предлоге за време одигравања и све у вези ове идеје...која очигледно није довољно разрађена :)

2. Hugočavez, NadžakBaba i ja.

3. Rekoh vec,samo ako nekom bude falio los igrac.Mogu posle 22 h.

4. Одлично , већ имамо један тим.А како би било да ставимо опцију четвртог играча као замене у случају да је неко спречен или му пунке нет моментално пред меч?Резервног играча?

5. Лаки, не претеруј:)

6. Ako pukne, pamti rezultat i igraj kad uđe ponovo....

tim je naš reme, dušan i ja, mis'im, najjači smo :p

7. Ne može nam niko ništa otkidamo sve

8. Ja, Ognjetina i ne treba nam niko više.
    Rasturićemo vas.

9. И ја бих дучествујем.

10. Igram i ja! NAPAAADAAAJ!

P.s. Sa mnom u ekipi mogu digraju samo momci zeljni dokazivanja i koji znaju da igraju leprsavo i lepo za oko!

11. Ajd i ja bi da probam, na brzaka.

12. Ognjetina i ja igramo k'o Barselona i Mančester. On je Barsa ja sam Mančester. Lepršavo u napadu a čvrsto u odbrani!

13. Ja,Stiven i bvdlga već smo uigrani ko Arsenal.

14. Чек, 'де је Дотер? Са ким ћу ја? :)

15. Igrice bez mene?! Majku li vam...
    Dajte mi fore da se uigram i eto još jednog igrača.

16. Na ovom turniru smo Smarko, Dušan i ja. Mi jebemo!
    A ako bude turnir na kom ekipu čine 2 igrača, igramo Doter i ja, već je dogovoreno.

17. Ne mogu da nadjem temu haxball,tako da moram ovde da pitam,'oce neko digra??

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.