HaxBall Вукајлија турнир

1. Србин 1389 , Двајт и ја ..... наша шампионска екипа

2. pa ja hocu sa en_doterom i pekijem posto vidim da jos nisu napravili ekipu... ako imaju ekipu onda mi je svejedno ono, ko ostane :D

3. Dio, aj' ti Džanki i ja.

4. Може јанпи.

5. Кад почиње турнир?

6. Може, екипа: Дотер, Јанпи и ја. Јанпи, мораш да узмеш један елемент из ПСЕ, Дотер је калај, ја сам Силицијум.

7. Ako bude 2-2 turnir igramo ja i peki ubivamo cak i sa igracem manje

8. ocu i ja da igram, ali pod starim nikom ;)

9. oću ja da cepnem jednu samo mi dajte neki link...

10. ja sam magnezijum on je dobar za koske

11. Dub

Hugočavez, NadžakBaba i ja.

Možeee!! Kad i gde? xD

12. Виш Јанпи. Пеки је полупроводник. Проводи лопту до њиног гола и неда нима да дођу. Ја сам некако више да проводим само... Пас игра и шут. Нисам нешто одбрамбено добар. Ти би мого бити неки изолатор.

13. Ел има места?

14. Ел има места?

15. ima mesta za sve, samo napravite ekipu od 3 igraca.

16. Jel' večeras u 00:00 ? Sa vjerom u vremensku prognozu, u nadi da će snijeg prestati da pada i ping da se spusti ispod 150.

17. Ево, ту сам, ко још нема екипу, нек' ми се прикључи.

18. Evo mene... u kol'ko sati...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.