Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Verovao ili ne, policija se izdržava iz budžeta, a budžet se puni mojim poreskim doprinosima, kao i poreskim doprinosima obrazovaca, kao i poreskim doprinosima pedera i lezbejki. Zato bi trebalo da štite od batina na ulici i mene i ove druge, lgbt i srbske nacionaliste. Kad je za vreme devedesetih trebalo mene da pendreče, polivaju vodenim topovima i truju suzavcem, uopšte nisu bili toliko snebivljivi. A ja više ne idem da se bijem po ulicama, nisam baš toliko mnogo mlad.
Jeste, ali silovanje žene u njenoj kući nije toliko podržavana pojava u društvu.
Jednostavno da se ne odrzi gej parada i kraj price. Gejevi su ljudi, kao i svi mi. Ako mogu da se druzim sa Albancima i muslimanima koji su (uopsteno gledano) protiv nas, kapiram da bih mogao i sa pederima. Pa jebem li ga, mogu i oni da imaju pos'o, zdravstveno i neka osnovna ljudska prava. Ali da neko paradira i pravi kojekakve ''revolucije'' jer su mu ugrozena prava, a zna da moze dobiti batine, ne pada mi napamet da osudjujem bilo koga ko ih napada. Iskreno, boli me kurac. U drzavi u kojoj su prava ugrozena svakoj manjini, a na kraju krajeva i vecini i gde vlada siromastvo, krajnje je besno paradirati i privlaciti paznju na sebe tipa '' ja sam poseban, mogu da trazim prava za sebe, boli me kurac za sve ostalo''. Ko ih jebe, ocu i ja iphone 5 pa ne paradiram. Pre neku nedelju rece Azdejkovic da sve crkve treba spaliti. Gde su moja prava, ostala iza vrata? KO BI MENE SASLUSAO DA SE POBUNIM PROTIV NECEGA? KO SLUSA RADNIKE KOJI OSTAJU BEZ POSLA I NEMAJU CIME DA PREHRANE PORODICE? Jednostavno, svako ko kaze mrste bre, ne mozete da paradirate je fasista i mrzi sve oko sebe i treba ga strpati u zatvor.
Ovde se razilazimo u stavovima :)
Ma sve ultranacionaliste na Kosovo, sve pedere i liberale u Vojvodinu, pa mi normalni ljudi da izgradimo drzavu od pocetka, valjda cemo napraviti nesto valjano, a ako se i mi pokoljemo onda palimo odavde i zadnji gasi svetlo i pusta vodu.
Valdemar slažem se ja da treba da imaju svoja prava to ovde čini mi se niko ne spori.Poenta je u paradi i ljudima koji je vode.Kako možeš da pozivaš na toleranciju ako dižeš onakve transparente daješ ovakve izjave i pišeš kako policajci smrde na luk i paštetu
http://www.pressonline.rs/kategorija/read/gej-aktivista-mrzim-boga-sve-crkve-treba-srusiti
Revolucija, druže, revolucija! Neće niko da te sluša dok se ne pobuniš. Kalaš u ruke, pa ajmo...
Da, ali tebe niko ne sprečava da paradiraš, njih sprečavaju te im tako i daju razlog da paradiraju.
A sad, to što pro-gej organizacije pokušavaju da monetizuju celu situaciju, to je već druga priča.
Jes da su grobari zasluzili da pobede, ali cist penal nije sviran Vojvodini. SRAMOTA! TOLE LOPOVE!
aleeee aleeee mi smo sampinjoni!
pardon, pogresna tema....
Dole parada! Dole huligani! Dole panduri! Dole cene ulja i šećera! Hoćemo peršun u prodavnicama a ne samo na pijacama! Tikvice zakon!
JEBAĆEMO RUBINA!
Udaraćemo šargarepe dok ne omekšaju!
http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/zeljko-obradovic-pljacka-atina-1328585176-62852.jpg
NISU TURCI SVI U BEOGRADU PESTO GODINA KURAC DRKALI
СЕРЕМ ВАМ СЕ У ТОН ФИЛМ
Bušida na trg! Kvari mi koncepciju!
Kao što rekoh:
gejevi mršte na kopanje šargarepi!
Kao što rekoh:
gejevi mršte na kopanje šargarepi!
http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2011/05/1005j/sp-obradovic-zeljko_620x0.jpg
Vučice, zakolji pile i najedi se ko čovjek jednom u životu. Daj šargarepe i peršun kozama.