Gej smorada

1. hahahahahah

2. ја не излазим из куће 6. октобра. то је најпаметније.

3. Bušido, džabe kačiš gifove, na fonu sam. :) Dabe, pokušala sam i neće da jedu.
    Mislim da je sve rečeno i da tema treba da se zaključa.

4. Ma ta parada je sranje. Bore se za ravnopravnos' tako što se ponose time što su različiti. Jebeš logiku. Ok derpe si i kraj. Šta imaš koji kurac da stvaraš gužvu?

5. KOZA KOZI, NIJESMO TURCI ili što bi naš narod reka: "Kad neće brijeg Muhamedu hoće Muhamed brijegu!"
    (saće ove muslimančine ozlojeđene i ostrašćene da me razapinju što im vrijeđam proroka).

6. Huligani i pederi rade u dosluhu da bi izvukli što više meta za gađanje kamenjem na ulicu lololo

7. kažu da je gej čmar za 3 stepena topliji od strejt čmara

8. Nemam predstavu za čega može da se upotrebi takva informacija :)

9. opet pezos nešto troluje. bravo kralju trola!

10. kažu da je gej čmar za 3 stepena topliji od strejt čmara

Nemam predstavu za čega može da se upotrebi takva informacija :)

Pa kod doktora kad ode, ako mu mere temperaturu rektalnim toplomerom.

11. krivo mi je sto pridajete toliko vaznosti gej paradi... zasto se to ne ignorise ko u svim normalnim zemljama, vidi ko se zatekne, a onda za vikend napravi neko partijanje-orgijanje stagod (heteroseksualno) gde bi svi ovi navijaci i omladina mogli malo da se izduvaju i nadju picke, da ne krse stakla bez razloga od nejebice.
    gej paradom malo da popravimo natalitet :)

12. Vidi šta ti je evropski čoek širokije svatanja - samo bi da jebe nešto i širi natalitet :)

13. ma, nejebica je zajebana stvar kad se rasprostrani ko po srbiji :)
    pogle samo one dole militantne arape sto ima zabranjeno i da drkaju.

14. da jebe oca, zvuči logično :)

15. zabranjeno i da drkaju

Zato su militantni, kad si video pacifistu da nije drkadžija :)

16. krivo mi je sto pridajete toliko vaznosti gej paradi.

samo im se daje marketing.

zasto se to ne ignorise ko u svim normalnim zemljama

ignorisati je isto loša ideja jer će se oni onda razmahati. najbolji je konstantni institucionalni otpor. ne treba im dati paradiranje jer ionako niko nije nikome od koristi.

17. јеботе невера како се ово претвори у расправу :)

18. jebi ga... sa jedne strane udri po pederima, a sa druge strane omadina sve vise pocinje da se oblaci pederski i ponasa pederski (ne treba meni devojka/decko, ja sam samo ovde zbog provoda).
    pa od silne nejebice, ajmo sad da pricamo o pederima i da ih bijemo umesto da ignorisemo.

jel bi isto bilo da se napravi parada erotike ili tako nesto, kao u riu? jel bi pricali nemoral, udri po bezboznicima? ja mislim da bi... nije problem u pederima.

19. A da otvorimo peticiju protiv gej parade? :)

20. A da otvorimo peticiju protiv gej parade? :)

A po kojem zakonu bi zabranila gej paradu? Jer zabrana mora da bude po zakonu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.