Gej smorada

1. Kako ne? Ti si rekao:

њихова спаваћа соба, њихова ствар.

Ja sam rekao:
    Po tom principu, treba zabraniti uvid u spavaće sobe seksualno aktivnih osoba.

Ne vidim gde je nesporazum.

2. слободно, подржавам акцију :) ја се за то "деца" ни у једном тренутку нисам ухватио, само кажем да не би требало да некога занима приватност човака који ту приватност не покушава јавно да пласира. организатори тих геј манифестација управо то покушавају тиме што буквално говоре "ја сам педер јебем се са мојим дечком" и онда траже да неко не улази у њихову приватност, контрадикторно, превише контрадикторно и да поновим:

па ко је овде луд?

едит: тек сад приметих да нисам напоменуо да је њихов најјачи аргумент "то што сам геј је моја приватна ствар" одатле контрадикторност, извињавам се на превиду :)

едит2: а што се деце тиче ја сам од оних "мање" хришћана који мисле да децу треба много либералније васпитавати иако сам далеко од неког "европејца", ако разумеш :)

3. ja znam za jednog tako feminiziranog homoseksualca tu iz kraja koji samo sedi po kafićima i oduvek je govorio da mu ne pada na pamet da uzme da radi bilo šta nego planira dobro da se uda...al nebitno sad to, uglavnom radio je kod jednog privatnika čovek isto ima firmu u pezosu i čovek ga baš i zaposlio zbog te priče ''diskriminisani su, neće niko da mu da posao aj da mu pomognem nekako''......i ovaj džabalebario po ceo dan nije hteo ništa da radi, a inače je užasno bezobrazan lik i provocira i vređa stalo. Ovaj ga otpusti jebiga koji će mu, nije mu sin pa da mora da ga trpi....pederčina (karakterna osobina) je posle pričao kako su ga na poslu svi šikanirali jer je gej i jer je različit, kako je morao da radi neprijavljen, kako nije dobijao platu, kako ga je gazda maltretirao...posle počeo po komšiluku da priča svašta protiv tog čoveka stvarno prešlo granice svakog ukusa i ovaj ode sačeka ga ispred kuće i raspizdi mu šamar i ovaj padne dole......čoveče, ovaj podneo tužbu za pokušaj ubistva s predumišljajem, nema koje povrede nije izmislio....čovek najeba posle ni kriv ni dužan, nakačili mu inspekciju posle odrali ga što je imo pored prijavljenih i nekoliko neprijavljenih radnika moro da diže kredit da isplati kazne, firmu zatvorio napravio čoveku i njegovoj porodici teško sranje....al etoo može mu se...
    a inače u kraju ima još jedan tako baš feminiziran lik isto buljaš al njega niko nikad nije dirao, čak je sa većinom jako dobar, i ja sam okej sa njim, vidiš ga da je pederčina teška i da voli da mu se strpa u sefaru majonez al baš nikad ne možeš da čuješ od njega tako neke spike.....čak smo ga par puta terali da igra fudbal sa nama i da pije pivo haha, inače trese samo neke koktele i uglavnom je u ženskom društvu, i to sve vrh pičke skojima se druži

4. само кажем да не би требало да некога занима приватност човака који ту приватност не покушава јавно да пласира

Javno plasiranje opscenosti? A da niko nije go? A da niko ne dira tuđe erogene zone? A da niko ne upotrebljava reči "Jebi me u čmar" i "Popušim ti kurac"? Hm, da nisam zaspao u Zoni sumraka i probudio se u u Iranu?
    EDIT: Zanimljivo je da su psovke "Jebem te glupog", "Puši mi kurac", "Nabijem te na kurac", "Jebem ti dete" itd. veoma prisutne i tolerisane. Zašto?

5. EDIT: Zanimljivo je da su psovke "Jebem te glupog", "Puši mi kurac", "Nabijem te na kurac", "Jebem ti dete" itd. veoma prisutne i tolerisane. Zašto?

један део српског фолклора :) већина Срба се чак и поноси кад му дете научи да каже "питка ти матлина" још у најранијем детињству. већина Срба је било поносно кад је Коби рекао "пуши курац" пре него што је бацао слободно бацање. једноставно то је један од брендова са овог говорног подручја, по томе смо познати. није нешто чиме треба да се поносимо али такав нам је менталитет.
    ево једна офтопик прича везана управо за псовке са овог подручја, пре пар година Ивица Илиев је током фудбалске утакмице фаулирао Ивицу Олића, Олић паде као клада, Илиев онако на коленима му каже "ма дај брате нисам те ни пипнуо" што се види по уснама а судија чим је чуо нешто "по нашки" је притрчао и ухватио се за црвени картон, вероватно би му и дао црвени да Олић није схватио о чему се ради и у духу фер плеја објаснио судији шта је уствари речено :)

6. није нешто чиме треба да се поносимо али такав нам је менталитет.

Jebi ga, ne znam, ja ako prihvatim da su neki od nas sirovine, primitivci, vole da se uroljaju i biju, busaju u grudi i hvale svojim primitivizmom, i to u javnosti, i tome uče svoje potomstvo, zašto ne bih prihvatio da su neki od nas ljubitelji genitalija istog pola, koje, usput, ne konzumiraju u javnosti, nego samo to javno kažu?

7. http://blip.tv/b92/ivan-netrpeljivost-ivan-intolerance-4246967
    odgledah ovo...
    ono što sam primetio kod ovih gej osoba kad prepričavaju scene dok ih neko bije, to je isto kao kad neki klinac napaljeni prepričava kako je istukao nekog pa počne da preuveličavaaaaaa da ispadne ko da je majk tajson...tako i ovi, ovaj ga šutiro 200 puta u glavu kao...
    Ko što je bio onaj slučaj u NS kad je neki peder pričao da ga je neki lik napuco i on je ležao na ulici sat i po u nesvesti i niko nije hteo da priđe da mu pomogne zato što je gej. A šta on sa sobom nosi plakat na kom piše da je gej pa zato nisu hteli da mu pomognu?

I još nešt što mi je bilo interesantno posle one scene gde su njega i dva druga troica išutirali na mrtvo ime naime ovaj ivan kaže kako je posle toga prošla policija i videla ih da su krvavi al su samo produžili, aludirajući definitivno na to da su produžili samo zato jer su videli da je gej...e sad mene zanima, kako su policajci iz kola u roku od jedne sekunde mogli da provale da je on peder, a njegov otac koji ga gleda čitav život to nije mogao da vidi nego je to saznao tek kad mu je on posle svađe rekao da je peder?
    Previše su patetični, vole da preuveličavaju sve u svoju korist.
    Sa jedne strane stvarno žalim konkretno ovog dečka iz ovog dokumentarca i razumem kolike probleme ima zbog toga što je gej i eto žao mi što ga tako šikaniraju i sve....al kako svi oni koji su kao on ne shvataju da ne mogu da očekuju da ih drugi prihvate i poštuju sve dok i oni sami ne počnu da prihvataju i poštuju tu drugu stranu.
    Za njega su svi koji se ne slažu sa njim fašisti, huligani i tako dalje....i šta onda može da očekuje osim još većeg buntaŠ
    Ne kaže se džabe da se lepom rečju i gvozdena vrata otvaraju...nemoj da provociraš, nemoj uvek da glumiš žrtvu, nek probaju malo drugačije i oni da se postave prema tim ''huliganima''...Ja verujem da bi i sam stao da branim nekog ovakvog kad bi video da ga neko maltretira kad bi bio u mogućnosti i kolko god da ih razumem da imaju problem stim što ne mogu potpuno slobodno da žive i budu to što jesu, opet sa druge strane mislim da itekako preteruju u tom glumatanju stalnih žrtvi i preteruju u samom načinu borbe za ta svoja prava...

8. пезосе дођи на чет не игнориши ме само зато што нећу да ти дам број

9. Za njega su svi koji se ne slažu sa njim fašisti, huligani i tako dalje...

Bar pedeset posto tih koji se "ne slažu" a sede kod kuće za vreme te parade u stvari su za to da se gejevi prebijaju na ulici, samo radije to ostavljaju drugima, mlađima i smelijima. To me baš nervira. Jebeni malograđani.

10. мало се трпају у буљу и то је то. јебеш их, док ме не дирају нећу ни ја њих. аукурац.

11. Bar pedeset posto tih koji se "ne slažu" a sede kod kuće za vreme te parade u stvari su za to da se gejevi prebijaju na ulici, samo radije to ostavljaju drugima, mlađima i smelijima. To me baš nervira. Jebeni malograđani.

eto...a kad neko drugi generalizuje onda je glup...ne slažem se sa ovim što si napisao

12. eto...a kad neko drugi generalizuje onda je glup...ne slažem se sa ovim što si napisao

Većina ljudi ima stav: "Šta, dobili su batine? Pa normalno, zato što su ih tražili." Verujem da bi većina, kad bi se prebijanje vršilo pritiskom na dugme, pritiskala to dugme dok im prst ne prokrvari. Ja verujem, ti se ne moraš složiti.

13. pa i ja verujem da kad bi ti koji izađu na tu gej paradu imali dugme koje bi pobilo sve one koji se ne slažu sa njima, da bi 90% njih pritisnulo ban dugme...da se tako duhovito izrazim

14. Moj stav je da ih treba ignorisati, malo bi se igrali pa bi im dosadilo. Nisam za batine, ali jesam za ukidanje medijske pažnje u potpunosti. Pa za tri meseca od kako su najavili šetnju dobili su više prostora po medijima nego sve važne vesti zajedno. Ovako samo dobijaju ohrabrenje za "autovanje" ko ona lezbejka pto javno na B52 prošle godine kaže "Ja sam se mom ćaletu autovala, a on to prihvatio normalno. Začudilo me kako je to tako prihvatio kad je član DSS" - jebena politička propaganda.

Zabole me za pedere, ja mojoj deci moram kupiti krompir za zimnicu, a za meso i ulje ako bude para...

15. Moj stav je da ih treba ignorisati, malo bi se igrali pa bi im dosadilo. Nisam za batine, ali jesam za ukidanje medijske pažnje u potpunosti.

Al ta medijska pažnja se hrani pre svega pretnjama. Dveri i Obraz im prave tu pažnju.

16. e sad mene zanima, kako su policajci iz kola u roku od jedne sekunde mogli da provale da je on peder, a njegov otac koji ga gleda čitav život to nije mogao da vidi nego je to saznao tek kad mu je on posle svađe rekao da je peder?

Ako mu je majka rekla "bolje da si silovao, ubijao i krao nego što si peder", njima je to onda toliko strašno da ni očigledno neće da prihvate, negiranje jako. A ovi panduri videli pre njegovu izblajhanu nego okrvavljenu glavu. Da, malo imamo previše opštih mesta. I kako je drugar Albanac svraćao ako mu roditelji diskriminišu i Albance. Albanac homoseksualac dolazi na slavu jer nije izašao iz ormara pa može. Četiri zida kada hoće da sakriju baš sakrivaju. Hodaju nevidljivi, dovoljno je da kažu "nisam peder, šta me pitaš, samo volim da vezem". I da li ovo zvuči nerealno? Meni ne. Obrati pažnju na to gde živiš.

17. Al ta medijska pažnja se hrani pre svega pretnjama. Dveri i Obraz im prave tu pažnju.

Baš si našao primere koje volim. I njih treba tretirati jednako kao pedere - ignorisanje do apsurda.

18. pa i ja verujem da kad bi ti koji izađu na tu gej paradu imali dugme koje bi pobilo sve one koji se ne slažu sa njima, da bi 90% njih pritisnulo ban dugme

Vidiš, vidiš, zanimljivo. Bar dvadeset posto ljudi, da ima dugme za početak nuklearnog rata, ne bi razmišljala ni pet minuta pre nego što bi stisnuli... Samo što u stvarnom životu, ovom bez dugmića, jaki momci navijači i nacionalisti tuku pedere i lezbejke, a ne obratno. A mirni građani sležu ramenima: "Pa, sami su to tražili...". Tako stvari stoje, da ne teoretišemo.

19. A mirni građani sležu ramenima: "Pa, sami su to tražili...". Tako stvari stoje, da ne teoretišemo.

Mirni građani tako reaguju i kad pročitaju vest da je N.N. lice četiri sata silovalo ženu u njenoj kući...

20. pa jebiga...izađi onda na ulicu i tuci te huligane...ovako im ne pomažeš ništa, samo pišeš...na neki način i ti odobravaš to što ih huligani tuku jer ne preduzimaš ništa osim pisanja....Ili oćeš da ostaviš mlađima i smelijima da idu da brane lgbt populaciju od huligana?