Gej smorada

1. Zmaju, sad me već plašiš. Možeš li da opišeš video pošto sam na matorom fonu?

2. u norveškoj?

samo, samo nemojte prozivati norvesku, nemacku, svajcarsku i slicno (zbog nekog tamo rendom videa sa debilima) na foru gle kako kod njih propadose u pizdu materinu, blud nemoral i razvrat. sigurno pate u sebi svaki dan, jebi ga zajebano kad imas tolko pare, smoris se.
    odo sad na posao da odradim svojih 60 sati nedeljno za 150 evra mesecno kad daju. bar ne moram da gledam ovako nesto.

3. Nemam ja ništa protiv pedera, ali imam protiv parade. Besmislena je, kao i kao i ovi što oće da biju pedere.

као да си цитирао моје речи са ове теме неколико страница раније (временска јединица на теми - страница лоло) :)

4. ne mogu sada naći video, izgleda da je obrisan sa jutjuba. sada tražim da vam nađem stranicu stranke pedofila iz danske koji ohrabreni banalizovanjem ljudskih prava odlučili se da i oni traže prava za sebe, šta mislite šta pedofili traže? i to je posljedica gej parada, pedofili kontaju da ako pederi kao ljudi sa disfunkcionalnim seksualnim ponašanjem mogu da imaju prava, i više od drugih, zašto i oni da ih ne traže.

5. Tad je Sloba bio veće zlo. Tuko bih se i danas, ali imam operisana kolena.

јебига царе, капирам те ја у потпуности али "дај чоеку влас' па види какав је" само што је у већини случајева кад добије власт већ касно за све остало. а мислим да ћеш да се сложиш кад кажем да нико није добар кад добије власт, нарочито овде кад нам је све мало, а ћорави смо поред очију па не видимо да како мењамо властелине имамо све мање и мање :)

6. Da se ne lažemo pederi ne ugrožavaju nikoga za razliku od pedofila.

EDIT : A i bolesno je ložiti se na decu lololo.

7. nisam rekao da ugrožavaju direktno, ali se otvara pandorina kutija.

8. odoste vi daleko, argument protiv parade u Srbiji je grupa debila u Danskoj i Norveškoj.
    debila svuda ima, jebi ga...

kako god, ja ne kapiram zbog čega je ovo:
    http://www.iscvt.org/where_we_work/serbia/article/pride_parade.jpg

nemoralnije od ovog:
    http://www.laudit.com/siteimages/rio-carnival-30.jpg

ili čak ovog (splav)
    http://www.najludjanoc.com/wp-content/uploads/2008/12/white-12.jpg

ili ovog (nadjoh slika sa neke liturgije jebotebog)
    http://www.vijesti.me/slika-519x316/vijesti/amfilohije-sluzio-liturgiju-go-go-igracice-plesale-stolovima-slika-55717.jpg

iako su pederi, srbi su to. neće paradirati golim guzicama, ne sekirajte se, necemo biti mi norvežani pa da se 50 puta okrenemo ukrug.
    ne pričam za ovo - protiv onog. samo navodim činjenice.

9. pedofili kontaju da ako pederi kao ljudi sa disfunkcionalnim seksualnim ponašanjem mogu da imaju prava, i više drugih, zašto i oni da ih ne traže.

испушиће педофили на конто сексуалне границе и малолетства, могу само да се бусају са тим партијама, али курчина кад се особе испод шеснес сматрају неспособним за самостално доношење одлука, стога се сматра да су их под присилом или намерним довођењем у заблуду навели на сексуални чин, оба дела кривично кажњива (студирам права) :)

10. Eee ovo što celt reče sam ja davno rekao. Na drugoj temi.

11. neće paradirati golim guzicama,

biće i toga za nekih 5 godina.

ta paradu u riu sa toliko golog mesa. pa bože moj od davnina priroda nam pokazuje da sve vrste ističu svoje fizičke atribute kada žele da nađu suptrotni pol zarad davanja gena u nasljeđe.

12. да само одговорим Келту, не ради се о неморалности, иако се тако представља. проблем је што је то противприродно и нехришћански а ми Срби са све наша три прста, зна се да уско повезујемо патриотизам и нашу, јелте, православну религију која је, уопштено, против тога. мислим млатити некога иконом светог николе је светогрђе али ај ти то докажи руралном мозгу са осмољетком. дигни три прста и шајкачу па удри на све што сматраш антисрпским, то је парола просечног српског 'улигана. а још каце умеша и незадовољство влашћу и ситуацијом у земљи у овом тренутку, јер они на тај начин посредно ударају и на државу, спојено са традиционалним српским менталитетом бунта против оног који је изнад тебе на пирамиди власти (то нам је остало још од керембечења са Турцима Османлијама) добијеш класичног српског, патриотског, божељубивог, хомофобичног 'улигана. и ај ти докажи то што си навео таквом једном мозгу. :)

13. treba srbi da nauce da malo iskuliraju i da ih za trenutak zaboli kurac za stvari... za sve gluposti, sitnice i detalje koje non stop slušaš na vestima.
    onda staneš malo pa se razmisliš šta je ustvari bitno, i šta ti konstantno jebava življenje, i potpuno vidiš kroz prazne priče političara, sve što je izmedju redova, i zašto se ljudi nerviraju zbog gluposti, i zašto su svi i nervozni i nesrećni.

kad bi za trenutak, u isto vreme cela srbija utadila ovo, najurili bi celi politički vrh i muljatore i korov koji se namnožio od 80te pa naovamo, i naučili bi za šta treba da osetiš bol u kurcu a za šta treba da se iznerviraš i da podigneš glas.

14. biće i toga za nekih 5 godina.

ta paradu u riu sa toliko golog mesa. pa bože moj od davnina priroda nam pokazuje da sve vrste ističu svoje fizičke atribute kada žele da nađu suptrotni pol zarad davanja gena u nasljeđe.

a jebote, toliko kontroverze u tvom odgovoru i stavu povodom parade (sa sve golim mesom, sintagmom "bože moj", i suprotnim polom, genima nasledjem), da odustajem od daljeg objašnjavanja zbog čega je to tako...
    ok, poštujem tvoje mišljenje.

15. ta paradu u riu sa toliko golog mesa. pa bože moj od davnina priroda nam pokazuje da sve vrste ističu svoje fizičke atribute kada žele da nađu suptrotni pol zarad davanja gena u nasljeđe.

E pa mi smo batalili pomalo seks u korist nasleđa tako da i seks u korist zadovoljstva služi neku svoju svrhu tu.

Ti bi dakle, po toj logici, trebao ostaviti gole homoseksualne guzice na miru lolo.

16. ta paradu u riu sa toliko golog mesa. pa bože moj od davnina priroda nam pokazuje da sve vrste ističu svoje fizičke atribute kada žele da nađu suptrotni pol zarad davanja gena u nasljeđe.

убио си се овим постом као мачка с' тавана. па чекај море, ја да ти речем, ја имам голем курац (!), и шта сад ја треба да идем го по улици и истичем свој "физички атрибут" у потрази за женком, шта? мере Келт да поштује твоје мишљење, ја не мерем јер је имбецилно, опростићеш ми на овој тешкој речи али је ваистину имбецилно.

едит (касније сам видео пост):

E pa mi smo batalili pomalo seks u korist nasleđa tako da i seks u korist zadovoljstva služi neku svoju svrhu tu.

научно је доказана чињеница да и животиње у највећем проценту прцање чине ради тренутног задовољства а не ради размножавања :)

17. убио си се овим постом као мачка с' тавана. па чекај море, ја да ти речем, ја имам голем курац (!), и шта сад ја треба да идем го по улици и истичем свој "физички атрибут" у потрази за женком, шта? мере Келт да поштује твоје мишљење, ја не мерем јер је имбецилно, опростићеш ми на овој тешкој речи али је ваистину имбецилно.

Upravo lolo.

18. sve to kelte stoji. ali toga se postane svjestan tek kada situaciju u srbiji posmatraš sa distance opuštenog života u inostranstvu. po čemu su huligani gori od radikalnih pedera? slušajte malo izjave ti njihovih poglavica. obična provokacija, i nije samo to nego i drskost koja nema premca slušajući izjave njihove. protiv sam parade iz inata, koliko god to primitivno zvučalo. zašto je problem za zapad ako neko umlati pedera u rusiji ili srbiji ,a kada ubiju boga u njima u azerbejdžanu ili im sjeku glave u SA to nije problem?
    zašto je njemačka uložila silne novce u film "parada" i marketing oko njega? ne radi se tu o ljudskim pravima nego o instrumentalizaciji istih. ko podržava gej paradu u srbiji je i sam gej ili nesvjesno izmanipulisan. vi ne kontate, koliko god zapadu popustite uvijek ćemo biti za njih divljaci, ako im popustimo bićemo samo divljaci koji su njima korisni.

19. treniraš li ti trbušnjake svoje džone i sa njima ideš na plažu? praviš li frizuru, oblačiš se i ideš tako u provod? itd.

20. hahaha...a to bože moj zloupotrebljavam, nije mi strašno jer sam ateista, ali pazim da ne pretjeram :-D

edit: celte obanuj valsinarba na jedan dan da doda nešto na temu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.